Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?

Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? - Raimond Honig | Tiliboo-afrobeat.com

...so, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? Over resultaatgericht communiceren met debiteuren Raimond Honig MBA Els Jacobs Boek Incasso Bi-werk ... Hoe kan ik een incasso opdracht intrekken via Mijn SNS ... ... .indd 1 06-06-18 14:22 In het boek 'Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?' bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktisch tips om slagvaardiger te kunnen incasseren. In het boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resul ... Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? - raimond ... ... . In het boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktische tips om slagvaardiger te kunnen incasseren. Incasso, hoe praat ik mijn geld... In het boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? ...

INFORMATIE

AUTEUR
Raimond Honig
DIMENSIE
5,1 MB
BESTANDSNAAM
Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?.pdf

OMSCHRIJVING

8e DRUK, reeds meer dan 15.000 exemplaren verkocht. Over resultaatgericht communiceren met debiteuren8e DRUK, reeds meer dan 15.000 exemplaren verkocht. In het boek Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktische tips om slagvaardiger te kunnen incasseren. Tevens komen in dit boek uitgebreid alle aspecten van communicatie met debiteuren aan bod, vanaf het moment van het aangaan van een overeenkomst tot en met het daadwerkelijk incasseren van de vorderingen. De nadruk in dit boek ligt voornamelijk op het verbeteren van de communicatie met debiteuren, maar ook de juridische aspecten komen uitgebreid aan de orde. Verder geven de auteurs inzicht in de bredere context van credit management en wordt uitgelegd op welke wijze het efficiënter uitvoeren van debiteurenbeheer met name kostenbesparend kan werken voor organisaties. Ook wordt specifiek ingegaan op de kracht van het onderhandelen, agressiebeheersing en conflicthantering. Kortom, voor iedereen die het belang inziet van professioneel en resultaatgericht incasseren is dit boek een absolute aanrader!

Wil je het boek lezen?Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raimond Honig. Lezen Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN