Dit zijn de namen

Dit zijn de namen - Tommy Wieringa | Tiliboo-afrobeat.com

...jn de namen door Tommy Wieringa Door gebruik te maken van Scholieren ... Dit zijn de namen, boek van Tommy Wieringa. Lees de ... ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. "Dit zijn de namen" zijn de eerste woorden van het bijbelboek Exodus en dat is niet toevallig. Bij Tommy Wieringa is nooit iets toevallig. Dit bijzondere boek heeft twee verhaallijnen; we volgen de gedesillusioneerde Pontus Beg, politiecommisaris in Michailopol een niet bestaande grensplaats in steppe van de Oekraine. In Dit zijn de namen laat Wieringa Nederland nog verder achter zic ... Dit zijn de namen | De Volkskrant ... . In Dit zijn de namen laat Wieringa Nederland nog verder achter zich. De roman begint in Michailopol, een onvindbare grensstad ergens in de steppe. Het ligt er volstrekt verlaten en afgesloten van de wereld. We volgen er de bezigheden van de 53-jarige politiecommissaris Pontus Beg. Dit zijn de namen is een roman uit 2012 van Tommy Wieringa. Het boek werd in 2013 bekroond me...

INFORMATIE

AUTEUR
Tommy Wieringa
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dit zijn de namen.pdf

OMSCHRIJVING

Een grensstad in de steppe. Uit de vlakte duikt een groep verwilderde vluchtelingen op. Ze veroorzaken angst en onrust in de stad. Als Pontus Beg, commissaris van politie, ze laat oppakken, wordt in hun bagage het bewijs van een misdaad gevonden. Beg ontrafelt de geschiedenis van hun helletocht, die gaandeweg verweven raakt met de ontdekking van het verhaal over zijn eigen afkomst. De ontmoeting met een oude rabbijn, de laatste Jood van de stad, leert hem de waarheid kennen over zichzelf. Met humor en wijsheid verbindt Tommy Wieringa de duistere binnenwereld van de mens met de vraag naar wie wij zijn en of verlossing mogelijk is.

Wil je het boek lezen?Dit zijn de namen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tommy Wieringa. Lezen Dit zijn de namen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN