De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn

De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn - Berthoo Lammers | Tiliboo-afrobeat.com

...ak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn (Paperback) ... De smaak van korenwijn - Berthoo Lammers - 9789402158151 ... ... . Een Nederlandse jachtheer, Jacques In 't Gooi betrekt met zijn vrouw, eenjachthuis annex... Zachte smaak: maximaal 20 gram suiker per liter. Kleur: geel of lichtgeel, soms door toevoeging van karamel. Duidelijke smaak van jeneverbessen. WAAROM HEET HET OUDE JENEVER? De naam oud slaat op de methode hoe de jenever gestookt wordt. Meer weten over jenever? lees hier alles over jenever. WAT IS KORENWIJN? De Smaak van Korenwijn - Valwind (P ... Korenwijn - Wikipedia ... . WAT IS KORENWIJN? De Smaak van Korenwijn - Valwind (Paperback). Een politieke thriller over de machtige tentakels van dewindmolenmaffia die bestuurders in de... De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn (eBook) De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn PDF te downloaden op...

INFORMATIE

AUTEUR
Berthoo Lammers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een Nederlandse jachtheer, Jacques In 't Gooi betrekt met zijn vrouw, eenjachthuis annex landgoed, "Klein Schorfheide", vlak onder het idyllischeplaatsje Fürstenwerder diep in het voormalige Oost-Duitsland. Zij nodigenop hun gepachte landgoed een groep jagers uit die mogen deelnemen aaneen drijfjacht. Na afloop wordt de gastheer dood op een jachtkanselaangetroffen. Inspecteur Friedhelm Wolff staat voor een moeilijkeopdracht. De gevolgen van naïviteit, oplichting en uitbuiting wordenpijnlijk zichtbaar.

Wil je het boek lezen?De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berthoo Lammers. Lezen De Smaak van Korenwijn 1 - De smaak van korenwijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN