Naar Nederland Nederlands-Chinees

Naar Nederland Nederlands-Chinees - none | Tiliboo-afrobeat.com

... tekst in het bovenste venster in om van Nederlands naar Chinees te vertalen ... Bijbel Nederlands-Chinees Nr.2 eBook door TruthBeTold ... ... . Klik vervolgens op de groene knop "Vertalen" om de ingevoerde tekst te vertalen. Houd er rekening mee dat onze vertaler Nederlands-Chinees maximaal 5.000 tekens per keer aankan. Een gratis vertaler voor Chinees-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de Chinees tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Chinees naar Nederlands. Klik op 'Vertalen' om de vertaling van Chinees naar Nederlands te krijgen. ... Nederlands - Chinees vertalen | TRANSLATOR.EU ... . Klik op 'Vertalen' om de vertaling van Chinees naar Nederlands te krijgen. Deze vertaaltool is beperkt tot 5.000 tekens per vertaling. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Chan Guiyu of ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland Nederlands-Chinees.pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland Nederlands-Chinees 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058752192 Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland Nederlands-Chinees in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland Nederlands-Chinees Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN