Leven met Christus

Leven met Christus - Mary Winslow | Tiliboo-afrobeat.com

...ven met Christus' van Mary Winslow bevat de bemoedigende memoires van een godvrezende vrouw ... het leven is mij Christus, het sterven winst - Gezonde ... ... . Op haar veertigste is ze weduwe, en blijft ze met negen kinderen achter. Maar ze mocht ervaren dat de barmhartige God haar op bijzondere wijze bemoedigde en vertroostte. Vanaf het moment van een nieuwe, geestelijke geboorte kan een mens zeggen: 'Het leven is mij Christus'. Door Charles Haddon Spurgeon in AMEN 35 - februari 2001 (01-02-2001) op pagina 39 De Here Jezus is voor gelovigen de 'parel van grote waarde', met Wie wij ons hele leven willen delen. Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: Jezus; Verlosser. Christus; Gezalfd ... Leven met Christus » Wiersinga, H.A. » [1937] - Pag. 1 ... ... . Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: Jezus; Verlosser. Christus; Gezalfde) was een bijzondere Joodse man die ongeveer tweeduizend jaar geleden leefde. Volgens het christendom is Hij de Zoon van God. In de islam gelooft men dat Jezus (daar kennen ze he...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Winslow
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Leven met Christus.pdf

OMSCHRIJVING

'Leven met Christus' van Mary Winslow bevat de bemoedigende memoires van een godvrezende vrouw. Op haar veertigste is ze weduwe, en blijft ze met negen kinderen achter. Maar ze mocht ervaren dat de barmhartige God haar op bijzondere wijze bemoedigde en vertroostte. Haar huiselijke godsdienstoefening en innig gebedsleven is voor haar kinderen tot rijke zegen geweest. Haar zoon, de bekende Octavius Winslow, heeft na haar overlijden een groot gedeelte van haar brieven en nagelaten dagboeknotities uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Leven met Christus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Winslow. Lezen Leven met Christus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN