De gouden tarot

De gouden tarot - Michelle H. Packard | Tiliboo-afrobeat.com

...en tarot (Hardcover). Het Visconti-Sforza tarotspel is een van de oudste en compleetste tarotspellen die bewaard zijn gebleven en dateert uit het ... Betekenissen Tarotkaarten Rider Waite - Tarot Stap voor Stap ... ... D e gouden Tarot: De Visconti-Sforza-Deck is een reproductie van de 15e eeuw Italiaans tarot, de Visconti-Sforza. De grenzen van de 78 kaarten naar voren hebben gebracht in een mat goud, en een hardback boek is inbegrepen in de set. De Gouden Lenormand Spel. Dit bijzondere en prachtig uitgevoerde Gouden Lenormand Spel is gebaseerd op de traditionele afbeeldingen van de alombekende en beroemde Lenorm ... Tarot-deck Golden Tarot | Tarot | Online Orakels ... . Dit bijzondere en prachtig uitgevoerde Gouden Lenormand Spel is gebaseerd op de traditionele afbeeldingen van de alombekende en beroemde Lenormandkaarten. Per kaart wordt de betekenis uitgelegd, alsook hoe je de kaarten het beste kunt raadplegen om een zo duidelijk mogelijk antwoord te krijgen. Zeer behulpzaam hierbij zijn de zogeheten kaartcombinaties: deze ... Jouw tarot dagkaart uit het Golden Tarot of Klimt tarotdeck. Wat hebben de tarotka...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle H. Packard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De gouden tarot.pdf

OMSCHRIJVING

Het Visconti-Sforza tarotspel is een van de oudste en compleetste tarotspellen die bewaard zijn gebleven en dateert uit het midden van de vijftiende eeuw. Het spel is gemaakt in opdracht van Filippo Maria Visconti, hertog van Milaan, en zijn opvolger Francesco Sforza. De kaarten, die oorspronkelijk zijn gemaakt voor het toen populaire kaartspel trionfi, zijn in de volgende drie eeuwen een instrument geworden voor waarzeggerij.Deze set bestaat uit 78 authentiek gereconstrueerde tarotkaarten, een boek van 144 pagina’s over de geschiedenis van de kaarten en instructies om de kaarten te gebruiken en een paars satijnen tarotkleed in een elegante bewaardoos.

Wil je het boek lezen?De gouden tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle H. Packard. Lezen De gouden tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN