Colombia

Colombia - National Geographic Reisgids | Tiliboo-afrobeat.com

...ubliek Colombia is een land in het noordwesten van Zuid-Amerika ... Rondreis Colombia - Alle reizen naar Colombia op een rij ... .De hoofdstad is Bogota.Het land grenst in het noorden aan de Caraïbische Zee, in het oosten aan Venezuela, in het zuidoosten aan Brazilië, in het zuiden aan Peru en Ecuador en in het westen aan Panama en de Grote Oceaan.Met circa 50 miljoen inwoners is Colombia het derde land naar inwonertal van Latijns-Amerika (na ... In Colombia liggen veel landmijnen. Vooral in de gebieden waarvoor het advies 'niet reizen' en 'a ... Colombia | Ultieme reisgids, tips & informatie ... ... . Vooral in de gebieden waarvoor het advies 'niet reizen' en 'alleen noodzakelijke reizen' geldt. Het aantal slachtoffers van landmijnen in Colombia is één van de hoogste ter wereld. Criminaliteit. In Colombia komt veel zware criminaliteit voor. Er is veel misdaad die te maken heeft met drugs. Colombia is één van de opkomende economische landen in Zuid Amerika en ziet hierdoor het toerisme vanuit Europa toenemen. Dit komt omdat het land...

INFORMATIE

AUTEUR
National Geographic Reisgids
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Colombia.pdf

OMSCHRIJVING

De National Geographic reisgids Colombia, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.National Geographic Reisgids Colombia is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. Bezoek met deze National Geographic Reisgids Colombia het regenwoud van Nariño of een smaragdmijn. Maak een tocht per zeilboot van Colombia naar Pananma of maak een wandeling door verschillende wijkjes in Bogotá en het Cartagena van Gabriel García Márquez. Een autoroute over het eiland van San Andrés is ook een aanrader.De uitgebreide kennismaking met Colombia, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Colombia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur National Geographic Reisgids. Lezen Colombia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN