Coachen met creative problem solving

Coachen met creative problem solving - Sandra Minnee | Tiliboo-afrobeat.com

...chen met Creative Problem Solving (CPS) zet je creatieve denktechnieken in om het oplossend vermogen van de coachee te vergroten ... Creative Problem Solving - Creativity Tools From MindTools.com ... . Door creatief te denken vindt hij een nieuwe aanpak voor problemen. Hij krijgt een ruimer perspectief op zijn situatie en vindt meer - vaak onverwachte - mogelijkheden voor gedrag. Coachees staan zichzelf Coachen met creative problem solving (Paperback). Coaching met Creative Problem Solving (CPS) helpt mensen in zes etappes van wens naar werkelijkheid;... CoaChen meT CreaTive proBlem solving (Cps) CoaCH Sandra Minnee is oprichter van het bureau Professional Strategies (www.prof ... Tip om van bekend probleem naar onbekende oplossing te ... ... ... CoaChen meT CreaTive proBlem solving (Cps) CoaCH Sandra Minnee is oprichter van het bureau Professional Strategies (www.profss.nl), dat mensen en organisaties helpt nieuwe richtingen te vinden met behulp van strategische sessies, teamcoaching en executive coaching. Het bureau maakt gebruik van creatieve 'Coachen met Crea...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Minnee
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Coachen met creative problem solving.pdf

OMSCHRIJVING

Coaching met Creative Problem Solving (CPS) helpt mensen in zes etappes van wens naar werkelijkheid; voor elke etappe worden specifieke creatieve technieken aangereikt. Je kunt de zes etappes geheel of gedeeltelijk met je cliënt doorlopen. Met de technieken in dit boek kun je mensen helpen hun creatieve denkvermogen te gebruiken om effectiever, succesvoller en/of gelukkiger te worden. Als life coach, loopbaancoach of manager met een coachende leiderschapsstijl help je mensen hun situatie te verhelderen en/of te veranderen. Door hun verbeeldingskracht en oplossend vermogen hierbij te stimuleren, openen zich op een leuke en inspirerende manier nieuwe perspectieven: er wordt letterlijk meer mogelijk.Het boek beschrijft de uitgangspunten van creativiteit binnen coaching, de obstakels die je kunt tegenkomen en hoe je die kunt oplossen. Daarnaast geeft het een gedetailleerde handleiding van zes creatieve coachingsessies en bijbehorende huiswerkopdrachten. Sandra Minnee, psychologe, startte als marktonderzoekster, was organisatieadviseur bij PriceWaterhouseCoopers en directeur van onderzoekbureau TNS-NIPO. Haar adviesbureau Professional Strategies helpt mensen en organisaties nieuwe richtingen te vinden.

Wil je het boek lezen?Coachen met creative problem solving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Minnee. Lezen Coachen met creative problem solving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN