Chinees Zonder Moeite

Chinees Zonder Moeite - nvt | Tiliboo-afrobeat.com

...l Chinees zonder moeite. Chinees zonder moeite (Leerboek + Audio CD's) Dit complete zelfstudie Chinees pakket van Assimil bevat een leerboek Chinees met 49 allesomvattende lessen, inclusief 4 Audio CD's met bijna 3 uur luisterlessen aan audio-materiaal ... Zweeds Zonder Moeite - Vinden.nl ... . Nooit was Chinees leren zo gemakkelijk als met deze intuïtieve leermethode! Chinees Zonder Moeite (Hardcover). Chinees Zonder Moeite 1e druk is een boek van Philippe Kantor uitgegeven bij Assimil. ISBN 9789074996761 Wilt u snel... Chinees zonder moeite 1 Dit boek, met 49 lessen, is het eerste deel van de cursus Chinees zonder moeite, die in totaal 105 lessen telt. Aan de hand van dialogen uit het dagelijks leven leert u de basis van het Mandar ... Afvallen zonder moeite - 3 belachelijk effectieve tips bij ... ... . ISBN 9789074996761 Wilt u snel... Chinees zonder moeite 1 Dit boek, met 49 lessen, is het eerste deel van de cursus Chinees zonder moeite, die in totaal 105 lessen telt. Aan de hand van dialogen uit het dagelijks leven leert u de basis van het Mandarijn, de standardtaal in China. Chinees le...

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Chinees Zonder Moeite.pdf

OMSCHRIJVING

Chinees Zonder Moeite 1e druk is een boek van Philippe Kantor uitgegeven bij Assimil. ISBN 9789074996761 Wilt u snel en gemaakkelijk Chinees leren? Wilt u het niet alleen verstaan, maar ook echt een gesprekspartner zijn?U houdt de oplossing in uw handen! Dit boek, met 49 lessen, is het eerste deel van onze cursus Chinees zonder moeite, die in total 105 lessen telt.Aan de hand van dialogen uit het dagelijks leven leert u de basis van het Mandarijn, de standaardtaal in China, Dit gebeurt net zoals u uw moedertaal hebt geleerd, volgens het principe van de intu tieve assimilatie: eerst de passieve fase (deel 1) waar u progressief de basiselementen van het Chinees opneemt, door te luisteren, te lezen en te herhalen? Dan de actieve fast (deel 2), waarin u uw verworven kennis uitbreidt en zelf zinnen gaat vormen.U wordt ondergedompeld in de Chinese cultuur, raakt vertrouwd met hedendaagse woordenschat en structen. Hiebij zijn de bijbehorende geluidsopnamen ontzettend handig! U waant zich meteen in Beijing!U krijgt de testken in Chines Karakters (ideogrammen), maar ook in de pinyin-transcriptie (Chinees fonetisch alphabet) en in een klankschrift vanuit het Nederlands. Als u zich wil toeleggen op de karakters, geburikt u ons boek Het Chinese schrift zonder moeite, waarim u de 800 meest courante karakters uit de 105 lessenstreepje per streepjeleert schrijven.Studder dagelijks een half uurtje en weldra drukt u zich zelfstandig uit in het Chinees!

Wil je het boek lezen?Chinees Zonder Moeite in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen Chinees Zonder Moeite Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN