Wiskunde voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening

Wiskunde voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening - Anne Kaldewaij | Tiliboo-afrobeat.com

...de voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening (Paperback) ... Vectorrekening en matrixrekening - voor €26 ... . In dit vierde deel uit de reeks `Wiskunde voor bachelor en master'... Wiskunde voor bachelor en master, deel 4 Vectorrekening en matrixrekening. Anne Kaldewaij De eerste vijf hoofdstukken van deel 4 bevatten de basiskennis die nodig is om effectief met vectoren en matrices te kunnen rekenen. Hoofdstuk 1 tot en met 3 betreffen de vectorrekening: vectoren in het vlak, in de ruimte en in hogere dimensies. In dit vierde deel uit de reeks `Wiskunde voor bachelor en master' komen ... Wiskunde voor bachelor en master - Vectorrekening en ... ... . In dit vierde deel uit de reeks `Wiskunde voor bachelor en master' komen vectorrekening en matrixrekening met hun toepassingen in verschillende disciplines aan bod. De eerste vijf hoofdstukken bevatten de basiskennis die nodig is om effectief met vectoren Dit is het uitwerkingenboek bij deel 4 Vectorre...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Kaldewaij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het uitwerkingenboek bij deel 4 Vectorrekening en matrixrekening van de serie `Wiskunde voor bachelor en master'.Alle opgaven uit het leerboek worden in dit uitwerkingenboek volledig en didactisch uitgewerkt.

Wil je het boek lezen?Wiskunde voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Kaldewaij. Lezen Wiskunde voor bachelor en master 4 - Vectorrekening en matrixrekening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN