Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia

Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia - Alice Woutersen-Van Weerden | Tiliboo-afrobeat.com

...ofia... In Istanbul werd de grootste kerk aan haar gewijd: de Aya Sofia (heilige wijsheid) ... Wijsheid in russische sprookjes en vrouwe sofia / Alice ... ... . In Bulgarije werd zelfs de hele hoofdstad naar haar genoemd: Sofia. Wat kan deze Vrouwe Sofia betekenen voor de mens van de 21e eeuw? De Russische sprookjes geven op deze vraag antwoord, in een rijke beeldende taal. Het boek Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia, geschreven door Alice Woutersen-van Weerden, Lilian van der Stap, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In de naam van de Aya Sofia - de hei ... Boekbespreking: Wijsheid in Russische sprookjes | Levende ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In de naam van de Aya Sofia - de heilige wijsheid ligt de verwijzing naar haar helende wijsheid al besloten. Net als in de sprookjes van Grimm vind je in de Russische sprookjes beelden van de avonturen, gebeurtenissen en daden aanwijzingen die een licht werpen op je eigen levensweg. Vrouwe Sofia...

INFORMATIE

AUTEUR
Alice Woutersen-Van Weerden
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouwe Sofia...In Istanbul werd de grootste kerk aan haar gewijd: de Aya Sofia (heilige wijsheid). In Bulgarije werd zelfs de hele hoofdstad naar haargenoemd: Sofia.Wat kan deze Vrouwe Sofia betekenen voor de mens van de 21e eeuw?De Russische sprookjes geven op deze vraag antwoord, in een rijke beeldende taal. Die is echter niet meteen voor iedereen duidelijk endaarom is dit boek geschreven.Samen met de benodigde achtergrondinformatie geeft het een helder inzicht in de wijsheid die in Russische sprookjes is verborgen.

Wil je het boek lezen?Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Woutersen-Van Weerden. Lezen Wijsheid in Russische sprookjes en Vrouwe Sofia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN