Uit het harnas!.

Uit het harnas!. - Paulien Assink | Tiliboo-afrobeat.com

...harnas!. 1e druk is een boek van Paulien Assink uitgegeven bij Business Contact ... Uit het harnas !. (e-Book) - Paulien Assink | Boeken.com ... . ISBN 9789047001218 Het harnas is een illusionaire gevangenis waarin mensen zich opsluiten, waardoor we ons afgescheiden voelen van onszelf en elkaar. Uit het Harnas! - in de praktijk Paulien Assink verzorgt samen met Hein Gubbels programma's om je te ontwikkelen in authentiek leiderschap en het harnas af te leggen. Authentieke leiders laten zien dat er veel meer mogelijk is als mensen uit het harnas van zelfopgelegde beperkingen durven stappen en het beste van zichzelf geven. Uit het harnas! was twee maanden na verschijnen uitverkocht, terwijl het in d ... Interviewreeks hoogleraren dementie deel 1: Uit het harnas ... . Uit het harnas! was twee maanden na verschijnen uitverkocht, terwijl het in die tijd behoorlijk bijzonder was om te schrijven over spiritueel leiderschap, zeker voor de doelgroep van een uitgeverij als Business Contact. Assink licht toe: 'Ik schrijf sterk gekoppeld aa...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulien Assink
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Uit het harnas!..pdf

OMSCHRIJVING

Uit het harnas!. 1e druk is een boek van Paulien Assink uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047001218 Het harnas is een illusionaire gevangenis waarin mensen zich opsluiten, waardoor we ons afgescheiden voelen van onszelf en elkaar. Het is alles wat mensen tegenhoudt om de eigen grenzen te overstijgen', aldus Paulien Assink in 'Uit het harnas!'. Ieder van ons is erbij gebaat om zich af te vragen of dit het leven is dat we willen leiden, of we echt vanuit onze innerlijke kracht de wereld het beste geven wat we te bieden hebben. Dat vraagt om nieuw leiderschap, een nieuwe houding en een verbinding met ons werken de mensen die met ons samenleven. Noem het spiritualiteit in een zakelijke context, noem het innerlijk leiderschap - noem het de nieuwe eerlijkheid. Paulien Assink inspireert en zet aan tot het inslaan van nieuwe wegen. Ze biedt in het kader van de 'vier dimensies' van spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek leiderschap een holistische en integrale visie op de ontwikkeling van personen, teams, organisaties en uiteindelijk de wereld. Het boek biedt een keur van verhalen en oefeningen waarmee u zich kunt ontwikkelen om een authentiek en verantwoord leider te worden. 'Uit het harnas!' is een inspiratiebron voor leiders, managers, coaches, consultants en iedereen die leiding wil geven aan zijn of haar eigen leven.

Wil je het boek lezen?Uit het harnas!. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulien Assink. Lezen Uit het harnas!. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN