Transpersoonlijke psychiatrie

Transpersoonlijke psychiatrie - G. van Florestein | Tiliboo-afrobeat.com

...rsoonlijke therapie. Transpersoonlijke therapie is een benadering die oog heeft voor de dieper liggende oorzaken van problemen ... Artikels psychiater-psychotherapeut Jean-Marie Decuypere ... ... . Daarbij kan ook gekeken worden naar verstoringen die in het onderbewustzijn verborgen liggen en die voor reguliere therapie niet of nauwelijks toegankelijk zijn. Transpersoonlijke psychiatrie (Paperback). In de laatste jaren lijkt het alsof in de psychiatrie de aandacht slechts gericht is op het symptoom, het... De transpersoonlijke psychiatrie heeft twee facetten: aan de ene kant om duidelijk te maken aan de reguliere psychiatrie d ... boek Transpersoonlijke psychiatrie Gradus van Florestein ... ... ... De transpersoonlijke psychiatrie heeft twee facetten: aan de ene kant om duidelijk te maken aan de reguliere psychiatrie dat er meer is tussen hemel en aarde. De transpersoonlijke psychiatrie wordt nog steeds niet erkend in Nederland, we krijgen er geen punten voor als we trainingen op transpersoonlijk psychiatrisch gebied volgen e.d. Welkom bij de Vereniging voor Transpersoonlijke Ps...

INFORMATIE

AUTEUR
G. van Florestein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Transpersoonlijke psychiatrie.pdf

OMSCHRIJVING

In de laatste jaren lijkt het alsof in de psychiatrie de aandacht slechts gericht is op het symptoom, het verschijnsel en de behandeling van dit symptoom. In dit boek probeert de auteur een antwoord op deze ontwikkeling te geven door zijn collega's en andere lezers uit te nodigen zich vragen te stellen over hun referentiekaders en zich te bezinnen op de relativiteit van deze kaders. Op deze manier wordt aan de psychiatrie het multi-dimensionale karakter teruggegeven en wordt een verbinding gelegd met tijdloze, universele waarden.Dit boek is zowel gericht op reguliere hulpverleners als op meer alternatief werkende hulpverleners, omdat het een poging doet de zienswijze van beide groepen te integreren. Daarnaast kan dit boek een nieuw houvast bieden aan zowel patiënten als niet-patiënten die vragen hebben over het wel of niet pathologische karakter van hun transpersoonlijke ervaringen. Ben ik ziek of groei ik?

Wil je het boek lezen?Transpersoonlijke psychiatrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. van Florestein. Lezen Transpersoonlijke psychiatrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN