Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie

Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie - M. Avelingh | Tiliboo-afrobeat.com

...en, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie 3e druk is een boek van M ... Kunstzinnige therapie ... . Avelingh uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789062385461 Mimi Avelingh laat in dit boek met praktijkvoorbeelden zien hoe en waarom schilderen, boetseren en tekenen van invloed kunnen zijn op ons innerlijk en lichamelijk welzijn. Voor vakmensen en leken. Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie van M. Avelingh. Paperback. Ergotherapie & Bewegingstherapie. Altijd tot 12% naar het goede ... Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie ... ... . Paperback. Ergotherapie & Bewegingstherapie. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Schilderen, boetseren en tekenen Schilderen. Je kunt veel doen met kleur. Door kleuren te gebruiken kom je beter bij je gevoel. Het werkt ook heel ontspannend. Meestal werken we met de 'nat in nat' techniek. Je schildert met waterverf op nat papier. Zo leg je ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Avelingh
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie.pdf

OMSCHRIJVING

Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie 3e druk is een boek van M. Avelingh uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789062385461 Mimi Avelingh laat in dit boek met praktijkvoorbeelden zien hoe en waarom schilderen, boetseren en tekenen van invloed kunnen zijn op ons innerlijk en lichamelijk welzijn. Voor vakmensen en leken.

Wil je het boek lezen?Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Avelingh. Lezen Schilderen, boetseren en tekenen als kunstzinnige therapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN