Je bent hier

Je bent hier - Kirk Strohsal | Tiliboo-afrobeat.com

...ar geleden ben ik met mediteren gestart bij Je Bent Nu Hier ... wakkeremensen: Je Bent Hier Geen Deel Van, Tenzij Je Dat ... ... . Vanaf het eerste moment heb ik mij daar zeer prettig gevoeld. Annemarie schept een sfeer van warmte en welkom zijn: je bent goed zoals je bent. Dat geeft een heel veilig gevoel. Ik heb geleerd dat ik door mijn aandacht te verleggen, rust kan creëren in mijn vaak drukke gedachten. Je bent hier schrijven: om te noteren welke stress jij dagelijks ervaart, te onderzoeken hoe jij op stress reageert of een plan op te stellen om een stressoverstijgende leefstijl te creëren. En je bent hier om boeken te signeren in de doe-het-zelf ... Je bent hier - Kirk Strohsal, Patricia Robinson - (ISBN ... ... . En je bent hier om boeken te signeren in de doe-het-zelf winkel. And you're here to sign books over at the hardware store. Als iemand het vraagt, je bent hier louter als adviseur. 'Je bent hier' is een bewe...

INFORMATIE

AUTEUR
Kirk Strohsal
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Je bent hier.pdf

OMSCHRIJVING

Laat je dagelijkse stress niet uit de hand lopen maar geniet meer van het leven!Je zit vast in het verkeer en dreigt te laat te komen, het lukt je 's ochtends maar net de kinderen op tijd de deur uit te krijgen, je hebt een veeleisende baas, je maakt je zorgen over geld: stress is een normaal onderdeel van ons dagelijks leven.Maar dagelijkse stress kan ook oplopen tot een niveau waar je er last van krijgt. Na verloop van tijd kan chronische stress zelfs je gezondheid gaan aantasten. Het kan leiden tot angst, depressie, gewichtstoename en lichamelijke klachten.'Je bent hier' is een bewezen-effectief programma geworteld in mindfulness en neurowetenschappen. Door stap voor stap aandacht te besteden aan je gedachten en gevoelens op het moment dat je stress ervaart, kun je jouw stress hanteerbaar maken en je gevoel van rust en sereniteit terugvinden. Door middel van mindfulness-oefeningen kun je de delen van je hersenen versterken die je in het hier en nu houden. Het maakt niet uit waar je bent of wat je aan het doen bent, met een beetje oefening kun je leren om stress op een gezonde manier te bestrijden en in balans te blijven. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: het is minder moeilijk dan het klinkt!'Chronische stress is een teken dat je op de automatische piloot leeft. Dit boek maakt je zachtjes wakker. Het vraagt je om niet veroordelend bewust te worden en in het hier en nu te leven!'Steven C. Hayes, medegrondlegger van ACT'Je bent hier' is geschreven door Kirk Strosahl, een van de grondleggers van Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) en Patricia Robinson, een baanbrekend onderzoekster op het gebied van gedrag en gezondheid.

Wil je het boek lezen?Je bent hier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kirk Strohsal. Lezen Je bent hier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN