Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten

Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten - I. Verheul | Tiliboo-afrobeat.com

...enreeks 4 - Alles over opdrachten 1e druk is een boek van I ... Oefentoetsen & DNA Lesmateriaal - Alles over DNA ... . Verheul uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031332304 Alles over opdrachten is het vierde deel in de boekenreeks Leermiddelenontwikkeling. OMSCHRIJVING. Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten 1e druk is een boek van I. Verheul uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031332304 Alles over opdrachten is het vierde deel in de boekenreeks Leermiddelenontwikkeling. Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten (eBook) Hallo! Op ... Alles over opdrachten (Docentenreeks): Amazon.es: I ... ... . Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten (eBook) Hallo! Op zoek naar een Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten-boek geschreven door auteur I. Verheul? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten 1e druk is een boek van I. Verheul uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. Docentenreeks 4 - Alle...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Verheul
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten.pdf

OMSCHRIJVING

Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten 1e druk is een boek van I. Verheul uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031332304 Alles over opdrachten is het vierde deel in de boekenreeks Leermiddelenontwikkeling. Alles over opdrachten? Misschien isallesiets te veel gezegd, maar de titel geeft toch aan wat dit boek biedt: een grote hoeveelheid informatie over opdrachten uit diverse bronnen en vanuit allerlei gezichtspunten, overzichtelijk op een rijtje gezet.Voor diverse projecten heeft het CLU instrumenten ontwikkeld, die zich goed voor een boek als dit lenen. Zo is er een instrument waarmee leerlijnen voor zowel leerfuncties als zelfsturing systematisch kunnen worden opgebouwd, zijn er formats voor de constructie van competentiegerichte opdrachten en is het hoofdstuk over het beoordelen gebaseerd op een door de auteur ontwikkeld stappenplan, inclusief een checklist voor de beoordeling van opdrachten.Alles over opdrachten gaat uit van de opdracht in de breedste zin van het woord. Welk doel een opdracht ook moet dienen en waar in het onderwijs u ook een opdracht wilt plaatsen: u zult in dit boek altijd iets van uw gading vinden.Alles over opdrachten is bestemd voor docenten, onderwijsontwikkelaars en iedereen die met zinvolle opdrachten aan de slag wil.

Wil je het boek lezen?Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Verheul. Lezen Docentenreeks 4 - Alles over opdrachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN