Zilverklei

Zilverklei - Nannie Coster | Tiliboo-afrobeat.com

...i.nl is een gespecialiseerde webwinkel voor het werken met zilverklei en alles daaromheen ... Sieraden Maken - Workshop - Cursus - Zilverjuweel ... . Wij leveren de materialen en gereedschappen voor particulieren en professionals, zoals zilverklei en metaalklei, de materialen om ermee te werken, zilveren onderdelen en een veelheid aan materialen en aanvullingen om zelfstandig mooie volwaardige sieraden mee te maken zoals zilveren fournituren ... Uitgebreid assortiment zilverklei en toebehoren voor de professionele sieradenmakers, hobbyisten en Art Clay Silver instructeurs. Wij zijn officieel leverancier en opleidingscentrum van Art Clay Silver™ met ruim 12 ... Wat is Zilverklei - Atelier ArtiChic ... . Wij zijn officieel leverancier en opleidingscentrum van Art Clay Silver™ met ruim 12 jaar ervaring! De zilverklei producten van Art Clay Silver zijn kant en klaar en u kunt direct beginnen met het maken van uw sieraad. U kunt de klei eenvoudig...

INFORMATIE

AUTEUR
Nannie Coster
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zilverklei.pdf

OMSCHRIJVING

Zilveren sieraden maken in één dag? Dat kan! Het fascinerende Art Clay Silver (zilverklei) is het basismateriaal voor echte zilveren sieraden. De klei bestaat uit zeer kleine deeltjes zilver, organisch bindmateriaal en water. Het water verdampt bij het drogen en het bindmiddel vergaat bij het bakken zodat er 99,9% zilver overblijft. Zilverklei heeft de prettige eigenschappen van klei en is dus ook op dezelfde manier te verwerken. Rollen, kneden, boetseren en stempelen: het is allemaal mogelijk.

Wil je het boek lezen?Zilverklei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nannie Coster. Lezen Zilverklei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN