Insight guides - Sardinie

Insight guides - Sardinie - Insight Guides (Nederlandstali | Tiliboo-afrobeat.com

...guides - Sardinie (Paperback). Sardinië hoort sinds 1861 bij Italië, maar de verschillen tussen het eiland en het vasteland zijn groot ... Vakantie Sardinië in Italië - Bekijk onze tips - ANWB ... . Door de... 'Ons' Europa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), of Noorwegen, een van de mooiste landen van Europa. In onze reisgids Noorwegen leest u alles over Oslo, het Mjøsameer, de fjordenkust en de eilanden van Spitsbergen. Ook mooi en iets minder bekend: de Baltische Staten. Insight Guide Sardinië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspir ... bol.com | Insight guides - Sardinie, Insight Guides ... ... . Ook mooi en iets minder bekend: de Baltische Staten. Insight Guide Sardinië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids. € 25,90. Inkijkexemplaar. Inkijkexemplaar. Bestellen. ISBN: 978.90.6655.438.2. Aantal pagina's: 288. Kleurenfoto's: ca. 400. Kaarten & platteg...

INFORMATIE

AUTEUR
Insight Guides (Nederlandstali
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Sardinie.pdf

OMSCHRIJVING

Sardinië hoort sinds 1861 bij Italië, maar de verschillen tussen het eiland en het vasteland zijn groot. Door de afgezonderde ligging en invloeden van vreemde heersers bezit Sardinië een geheel eigen identiteit, en dat geldt ook voor de inwoners, de Sarden.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige eiland. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de bevolking, geschiedenis, natuur, folklore en de keuken van Sardinië. Daarna nemen de auteurs u mee op reis. Van Cagliari's citadel naar de bekende badplaats Arbatax, van de spectaculaire Golfo di Orosei naar de Costa Smeralda – vakantieoord van de rijken der aarde – en het dal van de nuraghi. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's zoals 'Schaapherders en pecorino', 'Flora en fauna', 'De mijnbouw', 'Klederdracht en sieraden' en 'de kunst van de murales'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Sardinië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.Achterin deze gids treft u een gratis uitneembare routekaart aan met de beschrijving van 7 dagtochten.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Sardinie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Insight Guides (Nederlandstali. Lezen Insight guides - Sardinie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN