Het dagelijks leven in de jaren '50

Het dagelijks leven in de jaren '50 - Gerjan Heij | Tiliboo-afrobeat.com

...n mensen die net doen alsof ze in de jaren 50 leven anno 2015 ... Heimwee naar de jaren 50 en 60 - EenVandaag ... . Of in de jaren 30. Dat zou ik zelf niet doen, maar ik vind het wel leuk om te lezen hoe het leven toen was. In de bibliotheek kwam ik het boek Het dagelijks leven in de jaren '50 tegen. […] Het dagelijks leven in de jaren '50 laat de verschillen ('nee toch!') en overeenkomsten ('oh ja!') met onze eigen tijd zien. Een verrassende periode in onze geschiedenis, een heerlijke tijd om weer naar boven te halen. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Wa ... Het dagelijks leven in de jaren 80 - My happy kitchen ... ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Wat kostte in de jaren 70 (gemiddeld genomen) een: gemiddeld koophuis, € 59.683,00 modale auto,€ 6.080,00 pakje sigaretten € 0,90 liter benzine, € 0,40 Libelle of Margriet € 0,45. Bekijk ook eens mijn Pinterestboard van de jaren 70. En pin gezellig mee! Wat herinner jij je nog goed van het dagelijks...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerjan Heij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het dagelijks leven in de jaren '50.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek toont ons in prachtige, sfeervolle zwart-witfoto's het dagelijks leven in de jaren '50. Het was de tijd van hoelahoepen, petticoats en rock-'n-roll, van Berini's en buikschuivers. De tijd van gezellig samen bij de kolenkachel luisteren naar Dorus of Snip en Snap op de radio, pinda's pellen op een krant of spelletjes doen…Het was een knusse tijd, een spannende tijd, maar ook een dynamische tijd. De veranderingen in die jaren waren groot. Vader werkte en moeder kon genieten van steeds meer hulpmiddelen in het huishouden, zoals de koelkast, het strijkijzer en misschien zelfs al een wasmachine. Gezin en familie gaven geborgenheid, maar de wereld werd steeds groter. Telefoon, televisie en een eigen auto begonnen aan hun opmars.Het dagelijks leven in de jaren '50 laat de verschillen ('nee toch!') en overeenkomsten ('oh ja!') met onze eigen tijd zien. Een verrassende periode in onze geschiedenis, een heerlijke tijd om weer naar boven te halen.

Wil je het boek lezen?Het dagelijks leven in de jaren '50 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerjan Heij. Lezen Het dagelijks leven in de jaren '50 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN