Het a,b,c van OBM

Het a,b,c van OBM - Francine ten Hoedt | Tiliboo-afrobeat.com

... a,b,c van OBM. Op vrijdag 16 oktober 2015 hebben wij het boek Het a,b,c van OBM gepresenteerd ... OBM Moerdijk ... . Het eerste Nederlandstalige boek over Organizational Behaviour Management. Een lekker praktisch boek waarin alle stappen van het OBM-proces worden uitgelegd en dat doorspekt is met veel voorbeelden. Het a,b,c van OBM. april 23, 2015 Francine ten Hoedt Reacties 0 reacties. Organizational Behavior Management (OBM) is een wetenschappelijke methode om duurzame gedragsverandering in organisaties tot stand te brengen. De methode werd zo'n dertig jaar geleden ontwikkeld door klinisch psycholoog Aubrey Daniels. ... Het a,b,c van OBM - De CoachingCarrousel ... . De methode werd zo'n dertig jaar geleden ontwikkeld door klinisch psycholoog Aubrey Daniels. Het boek is uitgegeven! Het a,b,c van OBM, prestatieverbetering door gedragsverandering Wij zijn de puinruimers van talloze organisaties. We zien dagelijks de effecten van onnodige verandertrajecten, miskleunende managers, verwaarloosde teams, pesterijen, miscommunicatie en onbehoorlijk gedrag in organisatie...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine ten Hoedt
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het a,b,c van OBM.pdf

OMSCHRIJVING

"Het a,b,c van OBM 1e druk is een boek van Francine ten Hoedt uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463189347 Organisaties functioneren dankzij het gedrag van hun medewerkers.Gedrag leidt tot succes of falen. Met gedragsanalyse beslis je welke kant je uit gaat.Door OBM toe te passen, veranderen mensen zelf hun gedrag en ze vinden het nog leuk ook!De weerstand tegen verandering verdwijnt, als de deelnemers door hebben dat zij eigenaar van het proces zijn en blijven.Veranderen zonder doelstelling is als reizen zonder eindbestemming.Een snel compliment heeft meer effect dan een late bonus.Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.Meten is weten, gokken is mokken.Organizational Behavior Management is een wetenschappelijke en praktisch toepasbare methode die bruikbaar is op alle niveaus binnen alle soorten organisaties.Het doel van een Organizational Behavior Management is het veranderen of verbeteren van prestaties door ander gedrag te vertonen en de resultaten daarvan transparant te maken.""Wat een ongelooflijke verrassing! Wat een mooi praktisch boek, met zo veel prachtige voorbeelden! En zo helder uitgelegd!'Dr. Marius M. Rietdijk, wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavioral Analysis van de Vrije Universiteit van Amsterdam"

Wil je het boek lezen?Het a,b,c van OBM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine ten Hoedt. Lezen Het a,b,c van OBM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN