Ei op het menu

Ei op het menu - Luc Hoornaert | Tiliboo-afrobeat.com

...p het menu´ is meer dan een verzameling van heerlijke recepten ... Eieren | Voedingscentrum ... . Je krijgt ook verhalen, leuke ei/weetjes en je leert enkele bijzondere gewoontes van over de hele wereld kennen. Zoals een Pis ei. In Korea doet de overheid een sensibiliseringscampagne, omdat er daar dan weer erg weinig eieren gegeten en gebruikt worden. Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zest ... Ei op het menu | Uitgeverij Lannoo ... . Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Menukaart - Het Ei Er zijn inmiddels ook Omega 3 eieren te koop (van kippen die lijnzaad gevoerd krijgen) Voedsel...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Hoornaert
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Ei op het menu.pdf

OMSCHRIJVING

?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.

Wil je het boek lezen?Ei op het menu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Hoornaert. Lezen Ei op het menu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN