De brown paper methode herziene editie

De brown paper methode herziene editie - Wessel Berkman | Tiliboo-afrobeat.com

...itvoering ligt een grote bron van onbenut potentieel, die volgens sommige bedrijfsleiders wel tussen de 30 en 100 procent kan liggen ... De Brown Paper-methode - Managementboek.nl ... . De Brown Paper-methode (Brown Paper is een grote rol bruin pakpapier) helpt medewerkers zelf in kaart brengen waar de knelpunten in de uitvoering zitten en structureert de oplossingen die ze vervolgens ook ... 'De Brown Paper-methode - Herziene editie' door Wessel Berkman, Hans van Wijhe, Dennis van Ravenswaaij - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis De Brown Paper-methode wordt al vijftien jaar met succes toegepast bij kleine en grote bedrijven als Ricoh, Sita, Peugeot en Mammoet. In 2014 werd The Brown Paper Company verkozen tot beste adviesbureau. In deze volledig herziene en uitgebreide editie zijn de erva ... De Brown Paper-methode - Herziene editie door Wessel ... ... . In 2014 werd The Brown Paper Company verkozen tot beste adviesbureau. In deze volledig herziene en uitgebreide editie zijn de ervaringen en inzichten van de af...

INFORMATIE

AUTEUR
Wessel Berkman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De brown paper methode herziene editie.pdf

OMSCHRIJVING

Organisaties met bestaansrecht hebben een sterk, onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd DNA. Dit DNA staat garant voor de ultieme klantbediening, op de meest efficiënte en effectieve manier. Het creëert de meeste meerwaarde en is de reden waarom klanten graag bij jou kopen en talentvolle medewerkers graag bij je willen werken. Veel organisaties zijn dit DNA bijna verloren. De grote vraag is: hoeveel tijd heb jij nog om het te herstellen?Met de Brown Paper-methode versterken medewerkers, management en klanten gezamenlijk het onderscheidende DNA en creëren zij organische groei. Met veel plezier en energie. Het is een integrale benadering, met aandacht voor cultuur en structuren. Uitdagende coaching, trainingen en 'afspraak is afspraak' zorgen voor een slagvaardige organisatie die als één team opereert. De Brown Paper-methode wordt al vijftien jaar met succes toegepast bij kleine en grote bedrijven als Ricoh, Sita, Peugeot en Mammoet. In 2014 werd The Brown Paper Company verkozen tot beste adviesbureau. In deze volledig herziene en uitgebreide editie zijn de ervaringen en inzichten van de afgelopen jaren verwerkt.

Wil je het boek lezen?De brown paper methode herziene editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wessel Berkman. Lezen De brown paper methode herziene editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN