ANWB wereldreisgids - Cuba

ANWB wereldreisgids - Cuba - Anke Munderloh | Tiliboo-afrobeat.com

...ereldreisgids Cuba. De ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba ... Cuba: In het spoor van Che en Fidel - ANWB rondreis Cuba ... . Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het paleis van de kapiteins-generaal in Havana en de brede boulevards aan de baai van Cienfuegos. De ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. 24, 95. Meer informatie. ANWB Wereldreisgids Laos en Cambodja . Mooie reisgids met kaarten, plattegronden en een uitne ... Vakantie Cuba - Bekijk onze reizen - ANWB ... . 24, 95. Meer informatie. ANWB Wereldreisgids Laos en Cambodja . Mooie reisgids met kaarten, plattegronden en een uitneembare kaart. 24, 95. Meer informatie. ANWB ... De ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Anke Munderloh
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
ANWB wereldreisgids - Cuba.pdf

OMSCHRIJVING

ANWB Wereld Reisgids CubaDe ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het paleis van de kapiteins-generaal in Havana en de brede boulevards aan de baai van Cienfuegos. De uitgebreide Cuba reisgids telt meer dan 400 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare gids voor een geweldige rondreis door Cuba.

Wil je het boek lezen?ANWB wereldreisgids - Cuba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anke Munderloh. Lezen ANWB wereldreisgids - Cuba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN