Moderne industriele productie

Moderne industriele productie - Jo van de Put | Tiliboo-afrobeat.com

... industriele productie 2e druk is een boek van Jo van de Put uitgegeven bij Pearson Benelux B ... Moderne industriële productie | Gent ... .V.. ISBN 9789043024921 Het maken van een succesvol product is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de productietechnieken die worden ingezet. Voor ontwerpers is een gedegen basiskennis van deze technieken daarom essentieel. Moderne industriële productie behandelt vrijwel alle relevante productietechnieken voor metaal en kunststof. Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en veel foto's en illustraties wordt de stof inzich ... Vind moderne industriele productie op Marktplaats - juni 2020 ... . Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en veel foto's en illustraties wordt de stof inzichtelijk gemaakt. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Moderne industriele productie, geschreven door Jo van de Put. De samenvattingen zijn door studenten zel...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo van de Put
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moderne industriele productie.pdf

OMSCHRIJVING

Moderne industriele productie 2e druk is een boek van Jo van de Put uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043024921 Het maken van een succesvol product is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de productietechnieken die worden ingezet. Voor ontwerpers is een gedegen basiskennis van deze technieken daarom essentieel. Hoe beter je op de hoogte bent van de mogelijkheden van diverse productietechnieken, hoe creatiever het ontwerpproces kan zijn en hoe beter het eindresultaat. Een bedrijfseconomisch optimaal geproduceerd product versterkt bovendien de concurrentiepositie.Moderne industriële productie behandelt vrijwel alle relevante productietechnieken voor metaal en kunststof. Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en veel foto's en illustraties wordt de stof inzichtelijk gemaakt. Daarnaast besteedt het boek veel aandacht aan de aspecten die bij moderne industriële productie een steeds belangrijkere rol spelen, zoals het kleiner worden van seriegroottes en toelaatbare toleranties. Nieuw in deze editie is aandacht voor vision en manarm produceren.Het boek is primair geschreven voor studenten aan de opleidingen werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Het kan ook goed worden gebruikt bij opleidingen als industrieel ontwerpen, autotechniek en vliegtuigbouwkunde.Dit boek bevat een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat veel aanvullend studie- en lesmateriaal, zoals verdiepende teksten, video's en links. Voor docenten zijn powerpoints beschikbaar.Jo van de Put heeft vijfendertig jaar productie-ervaring in het bedrijfsleven. Sinds 1999 is hij bovendien vanuit Syntens intensief betrokken bij allerlei publicaties rondom productietechnieken. Daarnaast adviseert hij (voornamelijk) productiebedrijven op zowel bedrijfskundig als technisch gebied en is hij auteur van de boeken Succesvol produceren (2004) en Manarm produceren (2011).

Wil je het boek lezen?Moderne industriele productie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo van de Put. Lezen Moderne industriele productie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN