Ho-Wareness

Ho-Wareness - Eric van Poucke | Tiliboo-afrobeat.com

...en van zijn Roots-to-Bridges methodiek zie je in Ho-wareness terugkomen ... Rajneesh Aaye Anand Laye - OSHO Awareness Movement | Facebook ... . Aansluiten bij de coachee is belangrijk. De interesses, Roots, van de coachee zijn metaforen voor het paard, en/of de omgeving. Hij combine 'Ho-Wareness, Roots-to-Bridges Equine Therapy' door Eric Van Poucke - Onze prijs: €25,05 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Bestel Ho-Wareness van Eric Van Poucke. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met dit boek dee ... Ho-Wareness - Eric Van Poucke - 9789402197587 | Bruna.nl ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met dit boek deelt Eric Van Poucke zijn coachingsmethodiek met paarden. Elementen van zijn Roots-to-Bridges methodiek zie je in Ho-wareness terugkomen. Aansluiten bij de coachee is belangrijk. De interesses, Roots, van de coachee zijn... Ho-Wareness - Boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van Poucke
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ho-Wareness.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek deelt Eric Van Poucke zijn coachingsmethodiek met paarden. Elementen van zijn Roots-to-Bridges methodiek zie je in Ho-wareness terugkomen. Aansluiten bij de coachee is belangrijk. De interesses, Roots, van de coachee zijn metaforen voor het paard, en/of de omgeving. Hij combineert oefeningen naast het paard met andere technieken o.a. creativiteit. Je leest ook een aantal verhalen uit zijn begeleidingen. Zijn aanpak is hierdoor, voor de lezer , zintuiglijker. Reflectie en evaluatie van zijn eerste methodiek Equicoaching levert naast Ho-Warenness ook een aantal nieuwe oefeningen op. Elke oefening is meerdere malen toegepast en bijgestuurd. Belangrijk, ze zijn toepasbaar voor diverse thema's.

Wil je het boek lezen?Ho-Wareness in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van Poucke. Lezen Ho-Wareness Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN