Communicatie memo 11 - Het communicatieplan

Communicatie memo 11 - Het communicatieplan - M. Waardenburg | Tiliboo-afrobeat.com

...icatie memo 11 - Het communicatieplan 1e druk is een boek van M ... Strategisch Communicatieplan - Communicatie KC ... . Waardenburg uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789026730108 Communicatie vereist naast visie onder meer ook vakkennis, creativiteit en flexibiliteit. Communicatie memo 11 - Het communicatieplan wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Communicatie memo 11 - Het communicatieplan. Het maken van een communicatieplan wordt uitgewerkt voor elk ... Het Communicatieplan - Communicatie KC ... . Het maken van een communicatieplan wordt uitgewerkt voor elk van de vier communicatiedisciplines: marketingcommunicatie, interne communicatie, concerncommunicatie en corporate communicatie. Hierdoor sluit het boek naadloos aan op de praktijk en is het goed bruikbaar bij projecten in het onderwijs. Maken van een communicatieplan is een praktijkboek. Managen van een project vereist veel communicatie. Het niet goed uitvoeren daarvan kan van grote invloed zijn op ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Waardenburg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Communicatie memo 11 - Het communicatieplan.pdf

OMSCHRIJVING

Communicatie memo 11 - Het communicatieplan 1e druk is een boek van M. Waardenburg uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789026730108 Communicatie vereist naast visie onder meer ook vakkennis, creativiteit en flexibiliteit. Maar het is bovenal zaak dat communicatie planmatig wordt aangepakt. Dit boek laat zien hoe u op een gestructureerde manier een communicatieplan kunt opzetten en uitvoeren.

Wil je het boek lezen?Communicatie memo 11 - Het communicatieplan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Waardenburg. Lezen Communicatie memo 11 - Het communicatieplan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN