Weg met de revolutie

Weg met de revolutie - W.F. Hermans | Tiliboo-afrobeat.com

...de Revolutie - W.F. Hermans W.F. Hermans (Amsterdam, 1921 - Utrecht, 1995) was naast een groot romancier ook een scherpzinnig columnist en essayist ... Weg met de revolutie , W.F. Hermans | ISBN: 9789463480642 ... . Vanaf de jaren zeventig leverde hij bijdragen aan Elsevier Weekblad. Weg met de revolutie! Naast een groot romancier was Willem Frederik Hermans een scherpzinnig columnist en essayist. De gerenommeerde schrijver toonde zijn kunnen in Elsevier Weekblad, waaraan hij vanaf de jaren zeventig bijdragen leverde. Van 1986 tot 1993 was hij vaste medewerker. In zijn artikelen liet Hermans zich van twee kanten zien. Weg met de revolutie! (Paperback). Weg met ... Weg met de revolutie - Van Stockum ... . Van 1986 tot 1993 was hij vaste medewerker. In zijn artikelen liet Hermans zich van twee kanten zien. Weg met de revolutie! (Paperback). Weg met de revolutie! 1e druk is een boek van Willem Frederik Hermans uitgegeven bij Reed Business. ISBN... Weg met de revolutie! Naast een groot romancier was Willem Frederik Hermans een scherpzinnig columnist en essayist. ...

INFORMATIE

AUTEUR
W.F. Hermans
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Weg met de revolutie.pdf

OMSCHRIJVING

Weg met de revolutie!Naast een groot romancier was Willem Frederik Hermans een scherpzinnig columnist en essayist. De gerenommeerde schrijver toonde zijn kunnen in Elsevier Weekblad, waaraan hij vanaf de jaren zeventig bijdragen leverde. Van 1986 tot 1993 was hij vaste medewerker. In zijn artikelen liet Hermans zich van twee kanten zien. Hij haalde in polemische stukken met schroeiende pen uit naar zaken en personen die hem niet zinden, zoals "spellingverpesters' en andere onnozele hervormers. Maar daarnaast kon hij ook liefdevol en bewonderend schrijven, bijvoorbeeld over fotografie en persoonlijke helden als Multatuli en Arthur Schopenhauer.Deze verzameling bevat alle stukken van Hermans in de versie zoals ze in Elsevier Weekblad zijn verschenen.Gerry van der List leidt de bundelin.

Wil je het boek lezen?Weg met de revolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.F. Hermans. Lezen Weg met de revolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN