Ondernemen is doen - Leerwerkboek

Ondernemen is doen - Leerwerkboek - Lorraine Vesterink | Tiliboo-afrobeat.com

...men is doen - Leerwerkboek 2e druk is een boek van Lorraine Vesterink uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij ... Ondernemen is doen | Lorraine Vesterink | 9789490998417 ... ... . ISBN 9789463260091 Ondernemen is doen is een afwisselende en sectoronafhankelijke methode ondernemerschap voor het mbo. In de methode werkt de leerling stapsgewijs naar een compleet ondernemingsplan toe. Ondernemen is doen is een afwisselende en sectoronafhankelijke methode ondernemerschap voor het mbo. In de methode werkt de student stapsgewijs naar een compleet ondernemingsplan toe. Het leerwerkboek is ... PDF leerwerkboek voor het schrijven van een ondernemingsplan ... ... . In de methode werkt de student stapsgewijs naar een compleet ondernemingsplan toe. Het leerwerkboek is bedoeld voor studenten die een mbo-opleiding volgen op niveau 3 of 4. De methode is ook geschikt om in te zetten als keuzedeel. Ondernemen is doen is een sectoronafhankelijke mbo-methode voor het vak ondernemerschap. Het leerwerkboek is bedoeld voor leerlingen die een mbo-opleiding volgen op...

INFORMATIE

AUTEUR
Lorraine Vesterink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen is doen - Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemen is doen - Leerwerkboek 1e druk is een boek van Lorraine Vesterink uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490998417 ONDERNEMEN IS DOEN is de nieuwe methode van Uitgeverij Deviant voor het schrijven van een ondernemingsplan en het beheren van een eigen bedrijf. De methode is gebaseerd op de generieke eisen uit de zeven werkprocessen van de Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap.Het fundament van de methode 'Ondernemen is doen' zijn de zeven werkprocessen waaruit de CE Ondernemerschap bestaat. Deze werkprocessen zijn onmisbaar bij het starten en runnen van een onderneming.Na het doorwerken van de methode 'Ondernemen is doen' kan de leerling:1. het (toekomst) beeld van de onderneming bepalen;2. de onderneming vormgeven;3. de financi n (van het opstarten) van de onderneming regelen;4. de financi le positie van de onderneming bewaken;5. de onderneming positioneren en innoveren;6. producten of diensten voor de onderneming inkopen;7. klanten werven, onderhandelen en offertes opstellen.LEERWERKBOEKUitgeverij Deviant heeft bij 'Ondernemen is doen' gekozen voor de beproefde didactiek van een leerwerkboek, ondersteund door een oefen- en toetsprogramma via de methodesite Studiemeter.nl.De kracht van dit leerwerkboek is dat theorie, voorbeelden en opdrachten bij elkaar staan. Dankzij deze opbouw kan de leerling het lesmateriaal makkelijker zelfstandig door nemen.DOELGROEPMede door een veranderende arbeidsmarkt wil de overheid jongeren stimuleren te gaan ondernemen en hen goed voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap. De methode 'Ondernemen is doen is' ontwikkeld voor mbo-deelnemers van de niveaus 3 en 4 die een opleiding volgen met de deelkwalificatie ondernemingsplan of de CE Ondernemerschap.OPBOUW VAN DE METHODEDe zeven werkprocessen van de CE Ondernemerschap zijn in Ondernemen is doen verdeeld over twee delen:~ Deel 1: Een ondernemingsplan schrijven;~ Deel 2: Een bedrijf beheren.De methode speelt in op competentiegericht onderwijs en is daarnaast opgezet volgens de klassieke drieslag:~ beknopte uitleg van de theorie;~ krachtige voorbeelden uit de dagelijkse praktijk;~ opdrachten waarin stapsgewijs geoefend wordt met de besproken theorie.ONDERNEMEN IS DOEN ONLINEIn het online oefen- en toetsprogramma 'Ondernemen is doen Online' zijn twee eindtoetsen met meerkeuzevragen opgenomen:~ eindtoets deel 1: Ondernemingsplan;~ eindtoets deel 2: Ondernemerschap.De opleiding kan het voldoende afronden van deze eindtoetsen als voorwaarde stellen, voordat de leerling magbeginnen met het schrijven van de definitieve versie van het ondernemingsplan.

Wil je het boek lezen?Ondernemen is doen - Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lorraine Vesterink. Lezen Ondernemen is doen - Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN