De omgekeerde leerweg

De omgekeerde leerweg - Erica Aalsma | Tiliboo-afrobeat.com

...ekeerde leerweg 1e druk is een boek van Erica Aalsma uitgegeven bij Eburon Uitgeverij ... De omgekeerde leerweg: een nieuw perspectief voor het ... ... . ISBN 9789059724778 Een beroep leren in een klaslokaal is onzin. Dat is de stellige overtuiging van de auteur van dit boek. Een werkplek blijkt - uit de jarenlange ervaring van Erica Aalsma - d beste plaats om een goede professional te worden. Praktische opdrachten die de school bedenkt staan vaak te ver weg van de beroepspraktijk. Het Koning Willem I college (ROC in 's-Hertogenbosch) leidt studenten op volgens de ... De omgekeerde leerweg door Erica Aalsma (Boek ... ... . Het Koning Willem I college (ROC in 's-Hertogenbosch) leidt studenten op volgens de omgekeerde leerweg. Kern van de gedachte is dat vmbo- en mbo-studenten doeners zijn en liever eerst met hun handen leren en daarna de theorie. De Omgekeerde Leerweg leidt op voor reguliere beroepskwalificaties in nieuwe leerwerkomgevingen, die deze manier van leren mogelijk maken. De Omgekeerde Leerweg manifesteert zich in een leerw...

INFORMATIE

AUTEUR
Erica Aalsma
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De omgekeerde leerweg.pdf

OMSCHRIJVING

De omgekeerde leerweg 1e druk is een boek van Erica Aalsma uitgegeven bij Eburon Uitgeverij. ISBN 9789059724778 Een beroep leren in een klaslokaal is onzin. Dat is de stellige overtuiging van de auteur van dit boek. Een werkplek blijkt - uit de jarenlange ervaring van Erica Aalsma - dbeste plaats om een goede professional te worden. In de echte beroepspraktijk lukt het maar zelden om alle facetten van het beroep vorm te geven die een leerling nodig heeft tijdens het leerproces. Het onderwijs kiest voor veiligheid en trekt zich terug op het terrein van kennisoverdracht en het oefenen van vaardigheden.De Omgekeerde Leerweg is een innovatieve onderwijs-visie die theoretische kennisontwikkeling en praktijk-ervaring opdoen met elkaar verweeft. Werken en leren vanuit dit concept maakt het beroepsonderwijs uitdagend en spannend, omdat er geleerdn gewerkt wordt vanuit echte werksituaties. De Omgekeerde Leerweg leidt tot een metamorfose van het beroepsonderwijs, waarbij de leerling op een intensieve manier leert kennismaken met de geur, kleur en smaak van de praktijk.Erica Aalsma is zelfstandig adviseur op het gebied van werkend leren.

Wil je het boek lezen?De omgekeerde leerweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erica Aalsma. Lezen De omgekeerde leerweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN