werkboek helende verhalen

werkboek helende verhalen - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ek helende verhalen (Paperback). Dit boek geeft een aantal prachtige verhalen met een diepere laag ... Helende Verhalen - Gelukkigmetjewerk Helende Verhalen ... ... . Zonder dat het kind het direct weet, wordt het... Het is een werkboek en bevat naast de helende verhalen een hele reeks praktische oefeningen die in de praktijk bewezen zijn. Oefeningen die ouders, leerkrachten, leerlingbegeleiders, therapeuten etc. kunnen doen met kinderen. Verschijningsdatum 2-7-2014. ISBN 9789402119626. De ervaring leert dat helende verhalen bruikbaar zijn voor kinderen vanaf 2 ... De magische wereld, een helende verhalenbundel - InnerTreasure ... . ISBN 9789402119626. De ervaring leert dat helende verhalen bruikbaar zijn voor kinderen vanaf 2 jaar maar dat ook oudere kinderen en zelfs volwassenen er baat bij kunnen hebben. Zowel een verhaal op maat gemaakt voor een bepaald kind, of verhalen voor een groep kinderen rond een specifiek thema zijn zinvol. 7 à vous 5 bien-être et société plus - leerwer...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
werkboek helende verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een aantal prachtige verhalen met een diepere laag. Zonder dat het kind het direct weet, wordt het kind geholpen om op onbewust niveau te begrijpen wat basisveiligheid ervaren is, hoe loslaten werkt en dat het moedig is je eigen weg te volgen.Het is een werkboek en bevat naast de helende verhalen een hele reeks praktische oefeningen die in de praktijk bewezen zijn. Oefeningen die ouders, leerkrachten, leerlingbegeleiders, therapeuten etc. kunnen doen met kinderen.

Wil je het boek lezen?werkboek helende verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen werkboek helende verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN