Handboek digitale fotografie & beeldbewerking

Handboek digitale fotografie & beeldbewerking - Frans Barten | Tiliboo-afrobeat.com

...k digitale fotografie & beeldbewerking. Auteur: Frans Barten ISBN: 978-90-78811-15-2 Prijs: € 64,95 ... Handboek digitale fotografie & beeldbewerking: Amazon.es ... ... . Review handboek fotografie. Toen ik het handboek digitale fotografie & beeldbewerking van Frans Barten voor het eerst opendeed, hield ik even m'n adem in. Mij bekroop hetzelfde gevoel als wanneer ik een Bijbel in handen heb: hier staat echt álles in wat je moet weten! Het ultieme Handboek Digitale Fotografie & Beeldbewerking heeft na drie volledig herziene herdrukken vanwege de razendsnelle digitale ontwikkelingen en 35.000 verkochte exemplaren nu definitief moeten wijken voor een compleet nieuwe uitgave die nu als moe ... Handboek Digitale Fotografie en Beeldbewerking - Coolblue ... ... .000 verkochte exemplaren nu definitief moeten wijken voor een compleet nieuwe uitgave die nu als moeder aller digitale handboeken (728 pagina¿s!) op werkelijk alle facetten van de digitale fotografie anno 2009 ingaat. HANDBOEK DIGITALE FOTOGRAFIE & BEELDBEWERKING Na vier succesvolle , en vrijwel ongew...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Barten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek digitale fotografie & beeldbewerking.pdf

OMSCHRIJVING

Het ultieme Handboek Digitale Fotografie & Beeldbewerking heeft na drie volledig herziene herdrukken vanwege de razendsnelle digitale ontwikkelingen en 35.000 verkochte exemplaren nu definitief moeten wijken voor een compleet nieuwe uitgave die nu als moeder aller digitale handboeken (728 pagina's!) op werkelijk alle facetten van de digitale fotografie anno 2009 ingaat.Kennis van de camera is voor de huidige fotograaf niet meer voldoende om tot een goed eindresultaat te komen. Dit boek behandelt daarom het hele werkproces van de digitale fotograaf. Van de opname tot een hoogwaardig eindresultaat voor exposities, glossy magazines, het web en het eigen archief. Fotografiedocent/vakfotograaf Frans Barten neemt de lezer mee langs alle stadia die bepalend zijn voor de kwaliteit van een digitale foto. Hij legt in heldere bewoordingen uit wat digitale fotografie is en besteedt uitgebreid aandacht aan de theoretische achtergronden van het medium omdat de kwaliteit van de fotografie ervan profiteert als de fotograaf weet waarom hij een bepaalde handeling moet uitvoeren. Daarna behandelt hij de instelmogelijkheden van de digitale camera, waarbij steeds naar de ideale instelling voor elk fotografisch onderwerp wordt gestreefd. Er is uitgebreid aandacht voor het beeldbewerkingstraject, waarin het beheren en bewerken van RAW-bestanden aan de orde komt en alle voor de fotograaf relevante handelingen in Adobe Photoshop duidelijk worden uitgelegd. Deze handelingen kunnen door de lezer worden nagespeeld aan de hand van projecten met foto's die vanaf de Focus-site te downloaden zijn. Daardoor wordt er snel een diepgaand inzicht geboden in de manier waarop een professional beeldbewerking inzet. De lezer kan daarna meteen de opgedane kennis gebruiken in zijn eigen projecten.Om de beeldbewerking goed te kunnen toepassen, is ervoor gezorgd dat de voorbeelden niet gebonden zijn aan de laatste versies van beeldbewerkingssoftware. De nadruk ligt op universele gereedschappen die al enkele jaren in de programma's zijn ingebouwd. Wél een flinke stap in kwaliteitsverbetering binnen het werkproces, is het RAW-formaat en de programma's die het kunnen verwerken, zoals Adobe Lightroom en Apple Aperture. Vandaar dat daaraan ruim aandacht wordt besteed.

Wil je het boek lezen?Handboek digitale fotografie & beeldbewerking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Barten. Lezen Handboek digitale fotografie & beeldbewerking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN