De psychologie van acupunctuur

De psychologie van acupunctuur - Arno Roelofs | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De psychologie van acupunctuur. Voordat ik "De psychologie van acupunctuur" op mijn pad trof, had ik al behoorlijk wat gelezen over de onderwerpen die Arno Roelofs in dit boek zo voortreffelijk samenvoegt ... Boekrecensie van De psychologie van acupunctuur door Arno ... ... . De invalshoek die hij daarbij hanteert is doordacht en origineel. Arno Roelofs gebruikt de Chinese en westerse alchemie om de psychologie van acupunctuur te bespreken. Zowel de I Ching, het geheim van de Gouden bloem, maar ook westerse alchemistische teksten en afbeeldingen gebruikt hij om tot een dieper inzicht te komen hoe de acupunctuur zich tot de psyché van de mens verhoudt. In De psychologie van acupunctuur leidt de schrijver u de wereld van de alchemie binnen en dringt daarmee door tot het mysterie van de geest. De interactie van yin en yang en de vijf elementen van de acupunctuu ... bol.com | De psychologie van acupunctuur, Arno Roelofs ... ... . In De psychologie van acupunctuur leidt de schrijver u de wereld van de alchemie binnen en dringt daarmee door tot het mysterie van de geest. De interactie van yin en yang en de vijf elementen van de acupunctuur zijn alchemistische processen die u actief kunt beïnvloeden. De alchemie van acupunctuur e...

INFORMATIE

AUTEUR
Arno Roelofs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De psychologie van acupunctuur.pdf

OMSCHRIJVING

In De psychologie van acupunctuur leidt de schrijver u de wereld van de alchemie binnen en dringt daarmee door tot het mysterie van de geest. De interactie van yin en yang en de vijf elementen van de acupunctuur zijn alchemistische processen die u actief kunt beïnvloeden. Met behulp van westerse en Chinese teksten uit onder andere de I Tjing en de Tao teh tjing, laat hij u de alchemie van de psyche beleven. Hierdoor leert u zelf de energie van lichaam en geest te reguleren.Een intrigerend boek dat acupunctuur en psychologie op originele wijze bij elkaar brengt. Geschikt voor een ieder die nog weinig van acupunctuur weet en voor hen die meer willen weten over het effect van acupunctuur op de psyche. De alchemie van acupunctuur en haar werking op de psycheArno Roelofs besloot al jong dat hij acupuncturist wilde worden. Hiertoe heeft hij ondermeer fysiotherapie en Chinese geneeskunde gestudeerd. Hij is nu werkzaam als acupuncturist en Jungiaans analytisch therapeut. Daarnaast verzorgt hij workshops waarin hij deelnemers de alchemie van acupunctuur laat ervaren. Hij helpt hen naast de collectieve betekenis ook de individuele alchemistisch symboliek in zichzelf te herkennen.

Wil je het boek lezen?De psychologie van acupunctuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arno Roelofs. Lezen De psychologie van acupunctuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN