De koppen van geluk

De koppen van geluk - Leo Bormans | Tiliboo-afrobeat.com

...n van geluk. Leo Bormans - Paperback / softback - 50 pagina's ... Het geluk van de beer | Trouw ... . ... Een set van vijftig originele inspiratiekaarten én vier flow-tips helpen je op weg. Op elke kaart krijg je een startvraag, een bijvraag, een doorvraag én een tip. Gun jezelf het geluk van een goed gesprek en word één en al oor voor elkaar. Want geluk is er om te delen. De koppen van geluk. De koppen van geluk. 2 koppen en 50 inspiratiekaarten voor een goed gesprek. Leo Bormans. Een cadeau met inhoud voor jezelf, je partner, ... De koppen van geluk | Uitgeverij Lannoo ... . Leo Bormans. Een cadeau met inhoud voor jezelf, je partner, vriend of collega; Wat ons gelukkig maakt? 'De koppen van geluk, De koppen van geluk. 2 koppen en 50 inspiratiekaarten voor een goed gesprek' door Leo Bormans - Onze prijs: €25,99Gratis verzending. Bestel De koppen van geluk van Leo Bormans. Gratis verzending vanaf €19,95 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Bormans
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De koppen van geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Wat ons gelukkig maakt? Een goed gesprek bij een warme kop koffie of thee met iemand die jou dierbaar is: je partner, je vriend, je collega ...Een set van vijftig originele inspiratiekaarten én vier flow-tips helpen je op weg. Op elke kaart krijg je een startvraag, een bijvraag, een doorvraag én een tip.Gun jezelf het geluk van een goed gesprek en word één en al oor voor elkaar. Want geluk is er om te delen.

Wil je het boek lezen?De koppen van geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Bormans. Lezen De koppen van geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN