2 Timotheüs

2 Timotheüs - Beth Moore | Tiliboo-afrobeat.com

...jn kind, wees sterk door de genade van Christus Jezus ... 2 Timotheüs 2 - SVV Bible - Bible Study Tools ... . 2 Geef wat je in aanwezigheid van velen van mij hebt gehoord, door aan betrouwbare mensen die geschikt zijn om anderen te onderwijzen. 3 Deel in het lijden als een goed soldaat van Christus Jezus. 4 Iemand die in krijgsdienst is, laat zich niet afleiden door het leven daarbuiten, want zijn bevelhebber moet tevreden over hem zijn. 5 2 ... 2. De dienst van Timoteüs. 1 Gij dan, mijn kind, wees krachtig in de genade va ... 2 Timoteüs 2 (NBV) - EO.nl/Bijbel ... . 1 Gij dan, mijn kind, wees krachtig in de genade van Christus Jezus, 2 en wat gij van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan vertrouwde mensen, die bekwaam zullen zijn om ook anderen te onderrichten. 3 Lijd met de anderen als een goed soldaat van Christus Jezus. Nieuwe Testament(Bijbel in Statenvertaling), De tweede brief van de apostel Paulus aan Timotheüs ; hoofdstuk 2. 2 Aan Timotheüs, mijn geliefden zoon: genade, barmhartigheid, vrede zij u van God den Vader, en Christus Jezus, onzen Heere....

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Moore
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
2 Timotheüs.pdf

OMSCHRIJVING

De bijbelstudies van Beth Moore zijn een prachtige combinatie van zelf thuis de Bijbel bestuderen en daarnaast met je groep onderwijs van Beth Moore volgen via video's. Deze studie behandelt 2 Timotheüs. Beth Moore moedigt je aan om, net als Timotheüs, je geloof uit te dragen. God heeft ons het Evangelie toevertrouwd, en nu mogen wij die waardevolle schat met de wereld delen. Het complete pakket voor studiegroepen bestaat uit:– Dit werkboek voor deelnemers, met voor iedere dag een verdiepende bijbelstudie– Een handleiding voor studiegroepen met toegang tot de online bijbelstudies (ISBN 9789492831576)

Wil je het boek lezen?2 Timotheüs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Moore. Lezen 2 Timotheüs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN