Van A tot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen

Van A tot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen - Pieternel Dijkstra | Tiliboo-afrobeat.com

...ot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen (Paperback) ... Omgaan met hechtingsproblemen - Pieternel Dijkstra ... ... . Liefde is het mooiste wat er is. Toch gaat ''houden van'' lang niet altijd vanzelf. Liefde... In deze herziening wordt niet alleen ingegaan op de gevolgen van hechtingsproblemen voor je relatie, maar ook voor jezelf en je relaties met anderen. Ook nieuwe behandelingen en andere meetinstrumenten en mindfulnesstips komen aan bod in deze nieuwe druk.Omgaan met hechtingsproblemen verschijnt in de re ... BSL Shop | Omgaan met hechtingsproblemen | P. Dijkstra | Boek ... .Omgaan met hechtingsproblemen verschijnt in de reeks Van A tot ggZ. In deze herziening wordt niet alleen ingegaan op de gevolgen van hechtingsproblemen voor je relatie, maar ook voor jezelf en je relaties met anderen. Ook nieuwe behandelingen en andere meetinstrumenten en mindfulnesstips komen aan bod in deze nieuwe druk.Omgaan met hechtingsproblemen verschi...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieternel Dijkstra
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van A tot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen.pdf

OMSCHRIJVING

Liefde is het mooiste wat er is. Toch gaat ''houden van'' lang niet altijd vanzelf. Liefde geven en nemen kan behoorlijk wat problemen opleveren. Je kunt het bijvoorbeeld moeilijk vinden om je gevoelens te delen of last hebben van bindings¿ of verlatingsangst. Dergelijke hechtingsproblemen kunnen je leven flink verzieken en er bijvoorbeeld voor zorgen dat je relatie op de klippen loopt, ook al houd je nog zoveel van je partner. In Omgaan met hechtingsproblemen geeft Pieternel Dijkstra inzicht in de oorzaken, gevolgen en behandelmogelijkheden van hechtingsproblemen. Wat is ''hechten'' eigenlijk? Op welke manieren kun je dat doen? Wat is de rol van jeugdervaringen? Wat zijn de gevolgen van hechtingsproblemen voor je relatie en je zelfbeeld? En natuurlijk: wat is de beste behandeling? Gelukkig kun je ook zelf veel aan hechtingsproblemen doen. Op deze zelfhulptechnieken gaat het boek eveneens in. Omgaan met hechtingsproblemen verschijnt in de reeks Van A tot ggZ.

Wil je het boek lezen?Van A tot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieternel Dijkstra. Lezen Van A tot ggZ - Omgaan met hechtingsproblemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN