TaalCompleet KNM

TaalCompleet KNM - Karine Bloks-Jekel | Tiliboo-afrobeat.com

...ande persoonlijke gegevens worden door KleurRijker behandeld zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist ... KleurRijker e-learning ... . Lees de privacyverklaring van KleurRijker voor meer informatie. TaalCompleet KNM is het derde boek in de serie. Het materiaal bestaat uit een lesboek met korte teksten, aansprekende afbeeldingen en bespreekvragen of opzoekvragen, een digitale leeromgeving waarin dezelfde inhoud in kleine stappen wordt aangeboden en geoefend en een lijst met studiewoorden waarbij een definitie met voorbeeldzin zijn gegeven. TaalCompleet KNM is geheel vernieuwd! Voor jou als docent wordt het nu nog gemakkelijker én leuker om KNM in jouw lessen ... Knm Inburgering - Vinden.nl ... . TaalCompleet KNM is geheel vernieuwd! Voor jou als docent wordt het nu nog gemakkelijker én leuker om KNM in jouw lessen te integreren. De herziening is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karine Bloks-Jekel
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
TaalCompleet KNM.pdf

OMSCHRIJVING

TaalCompleet KNM 1e druk is een boek van Karine Bloks-Jekel uitgegeven bij Kleurrijker Bv. ISBN 9789490807191 TaalCompleet KNS oefent het examenonderdeel KNS van het inburgeringsexamen.KNS betekent Kennis Nederlandse Samenleving. Op dit examen wordt getoetst hoeveel je over Nederland en de Nederlandse mensen weet. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over verzekeringen en onderwijs in Nederland. Maar ook over de politiek en de geschiedenis van Nederland. In totaal zijn er acht verschillende thema's waar je vragen over krijgt.

Wil je het boek lezen?TaalCompleet KNM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karine Bloks-Jekel. Lezen TaalCompleet KNM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN