Ken Uzelve

Ken Uzelve - D.C. van den Arend-Schouten | Tiliboo-afrobeat.com

...griekse aforisme "Ken uzelf" (Grieks: γνῶθι σεαυτόν gnothi seauton) was volgens een reisverslag van de Griekse schrijver Pausanias een inscriptie in de pronaos van de Tempel van Apollo in Delphi ... Boek: Ken Uzelve - Geschreven door D.C. van den Arend-Schouten ... . Het aforisme is toegeschreven aan ten minste zes oude Griekse wijsgeren: Chilon van Sparta (Chilon I 63, 25) Benieuwd naar de lezingen? Bestel dan de 5cd-box met de opnames van de lezingenreeks. Echt inzicht in je leven begint bij echte kennis van jezelf. Gnothi Seauton, Grieks voor 'Ken Uzelve', prijkte boven de tempel van Apollo, de plek waar de Grieken het Orakel van Delphi raadpleegden. Veel k ... Ken uzelf - Wikipedia ... . Echt inzicht in je leven begint bij echte kennis van jezelf. Gnothi Seauton, Grieks voor 'Ken Uzelve', prijkte boven de tempel van Apollo, de plek waar de Grieken het Orakel van Delphi raadpleegden. Veel klassieke Griekse filosofen, zoals Socrates, waren overtuigd […] Ken U Zelven is een plek om Geestelijk te kunnen groeien, omdat daar mediums en spiritueel denkende mensen zijn, die uitleg of inzi...

INFORMATIE

AUTEUR
D.C. van den Arend-Schouten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ken Uzelve.pdf

OMSCHRIJVING

Het innerlijke mystieke pad is een Universeel 12-voudig Pad tot Zelfrealisatie. De schrijfster neemt je in dit boek mee op reis en toont je de mogelijkheden en uitdagingen van het leven waar we elke dag mee in aanraking komen.Ondanks verdriet en tegenslag hoeft het leven niet zwaar te zijn. Als je op het Pad blijft lopen in plaats van ernaast zul je meer voldoening en zingeving ervaren. Je zult je zielemissie kunnen leven samen met je medereizigers op het levenspad. Dit boek gaat over de psychologie van het mens-zijn. Het is als een routekaart voor toegepaste spiritualiteit in het dagelijks leven.De innerlijke mystiek openbaart zich in de mens van nu en wordt werkelijkheid. De mens heeft zich bevrijdt -of is bezig zich te bevrijden- van alle dogma's en dualistische overtuigingen om te kunnen leven vanuit zijn hart. Dit boek wil een bijdrage leveren om alle religieuze en spirituele stromingen te ontdoen van dogmatiek en doctrines en terug te gaan naar de essentie.

Wil je het boek lezen?Ken Uzelve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.C. van den Arend-Schouten. Lezen Ken Uzelve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN