De laatste hand

De laatste hand - Wieslaw Mysliwski | Tiliboo-afrobeat.com

...n die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'de laatste hand leggen aan', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Wat rijmt er op DE LAATSTE HAND LEGGEN AAN? 1718 ... ... . We hebben adressen. Wiesław Mysliwski heeft zijn vertelling een geheimzinnige titel gegeven: 'Ostatnie rozdanie', De laatste hand.De ik-figuur is talentvol: hij schilderde zo dat de kijkers geraakt waren - niet alle, want ze komen volgens de ik bij een opening vooral voor de hapjes en drankjes - maar een aantal malen in de vertelling blijkt welke impact zijn schilderijen hebben. De Laatste Hand zorgt vervolgens voor een deskundig advies op maat en de technische vertaalslag. Buurstee Afbouw heeft do ... De laatste hand - Wieslaw Mysliwski - (ISBN: 9789021406206 ... ... . De Laatste Hand zorgt vervolgens voor een deskundig advies op maat en de technische vertaalslag. Buurstee Afbouw heeft door de jaren heen vele prachtige werken mogen realiseren. Werken waar we trots op zijn. Wilt u meer ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wieslaw Mysliwski
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De laatste hand.pdf

OMSCHRIJVING

Een man van middelbare leeftijd, een geboren pokerspeler, probeert zijn leven te bevatten aan de hand van zijn uit elkaar vallende, door een elastiek bijeengehouden adresboek vol visitekaartjes. Meanderend tussen heden en verleden, tussen dromen, herinneringen en observaties denkt hij ook terug aan enkele korte verhoudingen, maar vooral aan die ene grote emotionele ervaring, zijn liefde voor Maria. Zij is de enige die níét in zijn adresboek staat, 'haar adres kende ik vanbuiten'. Hij heeft al haar brieven nog, maar waarom laat hij ze, inclusief haar laatste, onbeantwoord?

Wil je het boek lezen?De laatste hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wieslaw Mysliwski. Lezen De laatste hand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN