De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister

De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister - Hans van Dam | Tiliboo-afrobeat.com

... derwisj en de dwaas - dansen in het duister' bevat honderd GESPREKKEN over SOEFISME en MYSTIEK NIET-WETEN ... bol.com | Hans van Dam artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Iedere dialoog begint met een citaat van een bekende soefi, dat aanleiding is voor een indringende gedachtewisseling tussen de schrijver, Hans van Dam, en zijn tegenspeelster, Ayah. Dansen in het duister - wervelende dwaalgesprekken van een derwisj en een dwaas over soefisme en mystiek niet-weten. Wit wat je weet met het Witboek Soefisme. De derwisj en de dwaas. Mijn nieuwe serie, De derwisj en de dw ... De derwisj en de dwaas nu ook als paperback ... ... . Wit wat je weet met het Witboek Soefisme. De derwisj en de dwaas. Mijn nieuwe serie, De derwisj en de dwaas - Dansen in het duister bestaat uit ruim honderd dialogen over soefisme en agnose.* * Agnose is een mooi woord voor niet-weten. Ieder gesprek begint met een citaat van een dode derwisj. Ik had best citaten van levende derwisjen willen gebruiken, maar die kon ik niet vi...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Dam
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister.pdf

OMSCHRIJVING

"De derwisj en de dwaas – dansen in het duister' bevat honderd GESPREKKEN over SOEFISME en MYSTIEK NIET-WETEN. Iedere dialoog begint met een citaat van een bekende soefi, dat aanleiding is voor een indringende gedachtewisseling tussen de schrijver, Hans van Dam, en zijn tegenspeelster, Ayah. Bijvoorbeeld over de vraag wie of wat God is, wie of wat je zelf bent, wie of wat de mens is, of de wereld een droom is, wat waarheid, wijsheid, liefde is. De dialoog sluit af met VRAGEN AAN DE LEZER zodat hij/zij ook in het gesprek betrokken wordt. Dit SPRANKELENDE boek, geschreven door een volstrekt vrije geest, is scherpzinnig en diepzinnig en toch licht van toon. Het is geschikt voor iedereen met belangstelling voor soefisme, mystiek, niet-weten, religie, filosofie of psychologie. Voor iedereen die het lef heeft om zijn eigen gedachten en veronderstellingen tegen het licht te houden, wat er ook van komt. Voor iedereen die liever zelf nadenkt. INHOUD: Voorwoord, woordenlijst, inleiding, 104 dialogen, litanie, nawoord, bronvermelding. Met 70 unieke illustraties van Lucienne van Dam. Hans van Dam is de auteur van NietWeten.nl en van de Agnosereeks, een serie boeken over spiritueel niet-weten.

Wil je het boek lezen?De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Dam. Lezen De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN