Data analyseren met R

Data analyseren met R - Arie Twigt | Tiliboo-afrobeat.com

...en verouderde cursus. Een nieuwe cursus kunt u vinden op Nederlandse Handleiding programmeren en data analyseren met R voor beginners - Open Source statistisch softwarepakket voor om eenvoudig data te analyseren ... Data analyseren en programmeren met R door Arie Twigt ... ... . 1. Inleiding Dit artikel is een handleiding waarin u wordt geleerd hoe u spreadsheets en andere data kunt analyseren met open source software.… Je wilt aan de slag met verregaande data analyses. Logisch! Want de tijd dat we tevreden waren met simpele informatie over onze bezoekers zijn allang voorbij. We willen steeds meer weten over bezoekers, zodat we bijvoorbeeld deze, daar waar mogelijk, kunnen in ... Programmeren en data analyseren met R - PDF ... . Logisch! Want de tijd dat we tevreden waren met simpele informatie over onze bezoekers zijn allang voorbij. We willen steeds meer weten over bezoekers, zodat we bijvoorbeeld deze, daar waar mogelijk, kunnen indelen in verschillende segmenten. R is, vooral in combinatie met packages als Knitr en Shiny, geschikt voor: - maken van (interactieve) dataproducten - herhalen van complexe analyses (met een druk op de knop een mooi pdf-rapport) De échte uitdaging ligt bij het vert...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Twigt
DIMENSIE
8,3 MB
BESTANDSNAAM
Data analyseren met R.pdf

OMSCHRIJVING

R is de open source statistische programmeertaal die de laatste jaren razend populair is geworden voor data gerelateerde projecten. Bedrijven zoals Facebook, Google, Twitter en The New York Times maken gebruik van R. Ook in Nederland wordt R steeds meer gebruikt bij o.a. financiële instellingen, marketingbureaus en in de wetenschap. Door de uitgebreide mogelijkheden om data te analyseren, visualiseren, voorspellingsmodellen en andere data bewerkingen, geldt R als de facto (samen met Python) in de Data Science wereld. Het doel van dit boek is om de lezer/gebruiker hands-on ervaring te geven met R en daarbij in staat te stellen om data meer te laten spreken. Dit boek is een praktische handleiding die bij het begin begint om een grondige kennis te geven van de statistische programmeertaal R. Door de praktische voorbeelden in het boek krijg je de programmeertaal R goed in te vingers. Hierdoor ben je aan het einde van dit boek in staat om uit jezelf uitgebreid data te analyseren met R.

Wil je het boek lezen?Data analyseren met R in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Twigt. Lezen Data analyseren met R Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN