3x Everest

3x Everest - Harry Kikstra | Tiliboo-afrobeat.com

...EREST is behalve het spannende verslag van drie tochten naar de top van de hoogst berg ook een verhaal over aantrekkingskracht van het klimmen, over de grote gevaren voor het menselijk lichaam, over angst, de aan gekte grenzende fascinatie voor het hoogste punt op aarde, en kritiek vanaf de zijlijn ... 3x Everest - E-book - Harry Kikstra - Storytel ... . 3x EVEREST is behalve het spannende verslag van drie tochten naar de top van de hoogst berg ook een verhaal over aantrekkingskracht van het klimmen, over de grote gevaren voor het menselijk lichaam, over angst, de aan gekte grenzende fascinatie voor het hoogste punt op aarde, en kritiek vanaf de zijlijn. 3x Everest Harry Kikstra. Het boek 3x Everest (Over leven op grote hoogte) van Harry Kikstra beschrijft drie verschillende expedities die hij ondernam om op de top van de w ... hiking-site.nl: boekrecensies - Harry Kikstra: 3x Everest ... . 3x Everest Harry Kikstra. Het boek 3x Everest (Over leven op grote hoogte) van Harry Kikstra beschrijft drie verschillende expedities die hij ondernam om op de top van de w...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry Kikstra
DIMENSIE
5,1 MB
BESTANDSNAAM
3x Everest.pdf

OMSCHRIJVING

3x EVEREST is behalve het spannende verslag van drie tochten naar de top van de hoogst berg ook een verhaal over aantrekkingskracht van het klimmen, over de grote gevaren voor het menselijk lichaam, over angst, de aan gekte grenzende fascinatie voor het hoogste punt op aarde, en kritiek vanaf de zijlijn.

Wil je het boek lezen?3x Everest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry Kikstra. Lezen 3x Everest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN