Praktische cursus zinsontleding

Praktische cursus zinsontleding - M. Klein | Tiliboo-afrobeat.com

...en hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... Praktische. cursus zinsontleding - PDF ... . 3 Noordhoff Uitgevers bv Woord vooraf bij de zevende druk In deze zevende druk van de Praktische cursus zinsontleding zijn alle oefeningen en toetsen vervangen. Dat hebben we niet alleen gedaan om deze inhoudelijk wat te actualiseren, maar ook om nog meer dan in de vorige uitgaven de oefenzinnen geleidelijker in moeilijkheid te laten toenemen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Praktische cursus zinsontl ... Samenvatting: praktische cursus zinsontleding alle ... ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Praktische cursus zinsontleding, geschreven door M. Klein & M.C. van den Toorn. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog be...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Klein
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktische cursus zinsontleding.pdf

OMSCHRIJVING

Wolters-Noordhoff Deze praktische cursus in zinsontleding en woordbenoeming is bedoeld voor allen die in het kader van een hbo-opleiding of ander volwassenenonderwijs met grammatica in niet al te technische vorm te maken krijgen. Het boek geeft de cursist de mogelijkheid zich in korte tijd een basiskennis van de traditionele ontleding eigen te maken of weggezakte kennis op te frissen. Met het oog op deze doelstelling is de presentatie van de stof eenvoudig gehouden: er wordt weinig of geen voorkennis voorondersteld. De derde, geheel herziene druk verschilt op tal van punten van de eerste. Zo zijn veel nieuwe oefeningen opgenomen; bovendien staan achter in het boek de antwoorden bij het laatste oefenblok van ieder hoofdstuk. De Praktische cursus zinsontleding leent zich hierdoor uitstekend voor geëxtensiveerd onderwijs en zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Praktische cursus zinsontleding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Klein. Lezen Praktische cursus zinsontleding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN