Een Buitenaards Drankje

Een Buitenaards Drankje - R.L. Stine | Tiliboo-afrobeat.com

...tenaards Drankje (Hardcover). Nick trok zijn neus op ... Spreekbeurt Nederlands Buitenaards leven ... . "Het drankje ziet er een beetje... vies uit." De slaapkamerdeur was op slot, maar toch... Het gaat om twéé drankjes in dit boek, maar één ervan is echt onschuldig. Maar welke hebben Nick en Lindy nou ingenomen? Boekinformatie Schrijver: R.L. Stine Titel: Een buitenaards drankje Serie: Kippenvel Junior Uitgeverij: Kluitman Jaartal: 2000 Bladzijden: 128 Vertaler: Annemarie Dragt Genre: griezelverhaal Leeftijd: 10+ Kippenvel (Engels: Goosebumps) is een jeugdboekenserie, geschreven door de Amerikaanse auteur R.L. Stine.De boeken zijn allemaal geschreven in het ... Een buitenaards drankje | 140yw | watalsmarsmannetje | Dana ... .L. Stine.De boeken zijn allemaal geschreven in het griezelgenre en zijn bedoeld voor jongeren tussen 10 en 13 jaar. De boeken zij...

INFORMATIE

AUTEUR
R.L. Stine
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Buitenaards Drankje.pdf

OMSCHRIJVING

Nick trok zijn neus op. "Het drankje ziet er een beetje... vies uit." De slaapkamerdeur was op slot, maar toch fluisterde hij."Het is wel een rare kleur, hè?" vond Lindy. Ze pakte voorzichtig een glas op en rook eraan. "Hoe zou het smaken?"Nick slikte. "Zou dit spul echt helpen, denk je?" Hij voelde een rilling over zijn rug lopen bij het idee dat hij het hele glas moest leegdrinken.Lindy bewoog haar glas. De vloeistof klotste heen en weer. Het leek een beetje dikker dan water. "Oom Frank is een genie," fluisterde ze. "Hij weet echt wel wat hij doet. Je wilde toch zo graag slim worden?"

Wil je het boek lezen?Een Buitenaards Drankje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.L. Stine. Lezen Een Buitenaards Drankje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN