De wereld gaat aan vlijt ten onder

De wereld gaat aan vlijt ten onder - Max Dendermonde | Tiliboo-afrobeat.com

...eld gaat aan vlijt ten onder is, alhoewel het lachen geblazen is en lekker leest, een ongemene harde afrekening met de bekrompen Nederlands-Amerikaanse arbeidsethiek ... Max Dendermonde, De wereld gaat aan vlijt ten onder · dbnl ... . Het is ook nog eens een pleidooi om al dat vooruitgangslul en de retoriek van marketing- wetenschapslui, niet serieus te nemen. De wereld gaat aan vlijt ten onder (1954) Dbnl-profiel: Portaal Literatuur: Max Dendermonde, pseudoniem van Hendrik Hazelhoff (Winschoten, 17 juni 1919 - Sarasota , 24 maart 2004), was een Nederlandse schrijver Jeugd. Hendrik Hazelhoff werd geboren te Winschoten. Na HBS en Mulo (in deze ... Boekrecensie - De wereld gaat aan vlijt ten onder. Lees hier het pdf van dit artikel.. Al ... bol.com | Wereld gaat aan vlijt ten onder, Max Dendermonde ... ... . Hendrik Hazelhoff werd geboren te Winschoten. Na HBS en Mulo (in deze ... Boekrecensie - De wereld gaat aan vlijt ten onder. Lees hier het pdf van dit artikel.. Al in 1954 - toen de digitale snelweg nog lang niet dag en nacht door ons leven raasde - waarschuwde de Nederlandse dichter en prozaschrijver Max Dendermonde voor onz...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Dendermonde
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De wereld gaat aan vlijt ten onder.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld gaat aan vlijt ten onder is de titel en het uitgangspunt van deze geestige roman. Het is óók de overtuiging van de hoofdpersoon in dit boek, de beminnelijke, zwerflustige barkeeper Alec J. Weatherwood, die op gezette tijden pleegt op te duiken in het eens zo rustige Oaklake. Maar Oaklake is in de loop der jaren uitgegroeid tot een researchcentrum – een van die plekken op aarde waar men hard werkt aan de ontwikkeling van middelen die de mens in staat moeten stellen nog harder te werken. Dat is, natuurlijk, een streven dat niet op de steun of sympathie van Alec J. Weatherwood hoeft te rekenen, maar waarin hij tegen wil en dank wordt betrokken. Onnodig te zeggen dat hij uiteindelijk als overwinnaar uit het strijdperk treedt – opmerkelijker is het dat hij, zijn overtuiging getrouw, met een minimum aan inspanning zijn gelijk bevestigd ziet. De wereld gaat aan vlijt ten onder is een boek dat, met gepaste luidheid en bescheiden vlijt gelezen, een van uw rijkste ervaringen zal blijken te zijn.

Wil je het boek lezen?De wereld gaat aan vlijt ten onder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Dendermonde. Lezen De wereld gaat aan vlijt ten onder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN