De KNSM in de 2e Wereldoorlog

De KNSM in de 2e Wereldoorlog - W.H.A. Wessels | Tiliboo-afrobeat.com

...M in de 2e Wereldoorlog (Hardcover). Een prachtig document over een deel van de geschiedenis van de KNSM waar nog niet eerder zo uitgebreidt over ... KNSM in de 2e Wereldoorlog, de ... ... De KNSM in de 2e Wereldoorlog | ISBN 9789079575015 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM) was een in Amsterdam gevestigde Nederlandse rederij die heeft bestaan tussen 1856 en 1981.De rederij was de grootste in Amsterdam, en landelijk bezette zij een plaats in de top vijf van zeerederijen. De nadruk van het bedrijf lag op m ... De KNSM in de 2e Wereldoorlog - W.H.A. Wessels. Zoekeenboek.nl ... .De rederij was de grootste in Amsterdam, en landelijk bezette zij een plaats in de top vijf van zeerederijen. De nadruk van het bedrijf lag op middelgrote vrachtschepen met een beperkte passagiersaccommodatie. Vertel de verhalen van Frans Heddema en Margit Willems, uitgegeven door Stadsdeel Amsterdam-Cent...

INFORMATIE

AUTEUR
W.H.A. Wessels
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De KNSM in de 2e Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtig document over een deel van de geschiedenis van de KNSM waar nog niet eerder zo uitgebreidt over geschreven is.Heel jammer dat de auteur Wim Wessels kort na verschijnen van dit boek overleden is.

Wil je het boek lezen?De KNSM in de 2e Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.H.A. Wessels. Lezen De KNSM in de 2e Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN