Puur Koffie

Puur Koffie - Katrien Pauwels | Tiliboo-afrobeat.com

...R Koffie PUUR Koffie, PUUR Thee, PUUR Cacao en PUUR Water zijn handelsmerken van PUUR Koffie Oosterbeek v ... Puur koffie | Uitgeverij Lannoo ... .o.f. Koffie maakt onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. We staan ermee op, en het helpt ons de dag door te komen. Het bakje troost helpt ons moeilijke momenten te verteren, en is het summum van gezelligheid. Koffiehuizen schieten als paddenstoelen uit de grond en meer en meer mensen vragen zich af wat er nu precies in hun kop koffie zit. Toch is 98% van de koffie die we Koffie maakt onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. We staan ermee o ... Koffie Puur - Startpagina | Facebook ... . Toch is 98% van de koffie die we Koffie maakt onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. We staan ermee op, en het helpt ons door de dag. Het bakje troost helpt ons moeilijke momenten te verteren en is het summum van gezelligheid. Met deze tweede versie van P...

INFORMATIE

AUTEUR
Katrien Pauwels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Puur Koffie.pdf

OMSCHRIJVING

Koffie maakt onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. We staan ermee op, en het helpt ons door de dag. Het bakje troost helpt ons moeilijke momenten te verteren en is het summum van gezelligheid. Met deze tweede versie van Puur koffie deelt koffieprofessional Katrien Pauwels alle kennis die ze de voorbije jaren verzamelde. Zowel koffieleken als doorgewinterde coffee lovers en professionals zullen hun gading vinden in dit boek dat het vele werk in kaart brengt dat voorafgaat aan onze dagelijkse kop koffie. Van de soorten koffiebonen, de invloed van het branden ervan op de smaak tot het kiezen van de koffie die best bij je past, de juiste manier om koffie te zetten en een overzicht van de leukste koffiebars in binnen- en buitenland. Specifiek voor entrepreneurs is er een apart hoofdstuk over ondernemen in en met koffie. Met dit boek kun je je businessplan opstellen om je eigen koffiebar op te starten. Inclusief praktische spreadsheets om de opbouw van je omzet en van je kapitaal in kaart te brengen, een duidelijk overzicht van de belangrijkste instanties en vergunningen en een concreet stappenplan.

Wil je het boek lezen?Puur Koffie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katrien Pauwels. Lezen Puur Koffie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN