Provocatieve leerlingbegeleiding

Provocatieve leerlingbegeleiding - Jan Ruigrok | Tiliboo-afrobeat.com

...ieve leerlingbegeleiding 'No guru, no method, no teacher Just you and I and nature' Van Morrison Door: Jan Ruigrok inleiding Ilse is een stil en wat teruggetrokken meisje ... Provocatieve leerlingbegeleiding - 9789079596034 | VanDijk ... ... . Complimenten wijst zij steevast af. Wanneer lerares techniek Joke haar complimenteert omdat zij ziet dat Ilse bij het maken van Provocatieve leerlingbegeleiding 1e druk is een boek van Jan Ruigrok uitgegeven bij Uitgeverij Quirijn. ISBN 9789079596034 Provocatieve leerlingbegeleiding is een nieuwe uitdagende manier van begeleiding,die lijkt te spotten met bestaande vormen. Provocatieve leerlingbege ... bol.com | Provocatieve leerlingbegeleiding, Jan Ruigrok ... ... . ISBN 9789079596034 Provocatieve leerlingbegeleiding is een nieuwe uitdagende manier van begeleiding,die lijkt te spotten met bestaande vormen. Provocatieve leerlingbegeleiding is een nieuwe uitdagende manier van begeleiding,die lijkt te spotten met bestaande vormen. De begeleider is niet de wijze leermeester, maar eerder de hofnar, die plezier maakt, zegt wat anders verborgen blijft. Zijn wijsheid s...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Ruigrok
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Provocatieve leerlingbegeleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Provocatieve leerlingbegeleiding 1e druk is een boek van Jan Ruigrok uitgegeven bij Uitgeverij Quirijn. ISBN 9789079596034 Provocatieve leerlingbegeleiding is een nieuwe uitdagende manier van begeleiding,die lijkt te spotten met bestaande vormen. De begeleider is niet de wijze leermeester, maar eerder de hofnar, die plezier maakt, zegt wat anders verborgen blijft. Zijn wijsheid schuilt achter ontregelende acties die de leerling dwingt zijn eigen orde te scheppen. Humor, geloof in de kracht van de leerling en geloof in eigen kracht zijn drie basiselementen waarmee de begeleider de leerling zijn eigen kracht laat inzetten. Oprechte betrokkenheid met de leerling zorgt ervoor dat die kracht op een optimale manier wordt gebruikt. In dit praktijkboek neemt Jan Ruigrok de lezer mee in de wereld van de provocatieve begeleiding. Als succesvol auteur van onder andere het handboekHerstelrecht in het onderwijsen het handboekFaalangsttrainingweet hij als geen ander theorie en praktijk tot een leesbaar geheel te maken. Direct toepasbaar dus!

Wil je het boek lezen?Provocatieve leerlingbegeleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Ruigrok. Lezen Provocatieve leerlingbegeleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN