Leerboek materiaalkunde voor technici

Leerboek materiaalkunde voor technici - Marcel Kooijman | Tiliboo-afrobeat.com

...rboek Materiaalkunde voor technici is een inleiding in de materiaalkunde voor studenten werktuigbouwkunde, vliegtuigbouwkunde, scheepsbouwkunde en aanverwante studies ... Leerboek materiaalkunde voor technici… - voor €69,95 ... . Het boek speelt in op het veranderende niveau van instromende studenten in het HTO, die minder kennis hebben van de fundamentele basisvakken. Het Leerboek Materiaalkunde voor technici is een inleiding in de materiaalkunde voor studenten werktuigbouwkunde, vliegtuigbouwkunde, scheepsbouwkunde en aanverwante studies.Daarnaast zal het boek zijn weg vinden onder ontwerpers, constructeurs en materiaalkundigen, maar is het ook toegankelijk voor anderen die zijdelings met materiaalku ... Vind materiaalkunde in Studieboeken en Cursussen op ... ... .Daarnaast zal het boek zijn weg vinden onder ontwerpers, constructeurs en materiaalkundigen, maar is het ook toegankelijk voor anderen die zijdelings met materiaalkunde te maken hebben, zoals bedrijfskundigen, forensisch ... Het Leerboek Materiaalkunde voor te...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Kooijman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leerboek materiaalkunde voor technici.pdf

OMSCHRIJVING

Leerboek Materiaalkunde voor techniciHet Leerboek Materiaalkunde voor technici is een inleiding in de materiaalkunde voor studenten werktuigbouwkunde, vliegtuigbouwkunde, scheepsbouwkunde en aanverwante studies. Het boek speelt in op het veranderende niveau van instromende studenten in het HTO, die minder kennis hebben van de fundamentele basisvakken. Het boek behandelt alle materialen die toegepast worden in werktuigbouwkundige constructies: metalen, kunststoffen en keramiek. Alle belangrijke keuzeaspecten komen daarbij aan de orde. Per materiaalgroep worden de belangrijkste eigenschappen besproken. Daarnaast wordt ingegaan op de verwerking van materialen, de beperkingen van materialen, het correct specificeren van materialen in een technische tekening of een ontwerp, enz. De belangrijkste gegevens van de materialen worden in tabelvorm gerubriceerd. Verder wordt in een bijlage een overzicht gegeven van de belangrijkste vakliteratuur. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een ruim aanbod aan opdrachten.

Wil je het boek lezen?Leerboek materiaalkunde voor technici in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Kooijman. Lezen Leerboek materiaalkunde voor technici Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN