Beter zien zonder bril

Beter zien zonder bril - Jonathan Barnes | Tiliboo-afrobeat.com

...JK ZIEN BETER ZIEN ZONDER BRIL OF LENZEN ... Beter zien - Oogartsenpraktijk ... . Onze ogen zijn perfect. Gemaakt voor ons lichaam en prima in staat om een leven lang goed te zien, zonder hulpmiddelen. Als je ze maar goed gebruikt. Home. Zodra je zicht maar een beetje achteruit gaat, krijg je een bril. Tips voor beter zien. Er zijn verschillende dingen die we vandaag kunnen doen om ervoor te zorgen dat we later misschien beter kunnen zien. Het is wel zo dat deze tips waarschijn ... Goed zien zonder bril, lenzen of laseren - VolZicht ... . Het is wel zo dat deze tips waarschijnlijk langdurige schade (om maar iets te noemen) aan het oog niet op zullen lossen. Beter zien zonder bril. Beter zien zonder bril is een makkelijk leesbaar boek, met een aantal praktische oefeningen en tips waar iedereen mee aan de slag kan. De aandacht voor de Batesmethode is heel kort, daarvoor kun je beter het boek van Saskia Naber, Natuurlijk zien lezen. Het voedingsstuk is een interessante aanvulling. Leren zien ?...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Barnes
DIMENSIE
8,3 MB
BESTANDSNAAM
Beter zien zonder bril.pdf

OMSCHRIJVING

U HEEFT NIETS TE VERLIEZEN, BEHALVE UW BRIL! Wie wil er nu niet zonder bril (contactlenzen of laserbehandeling) scherp zien? De Amerikaanse oogchirurg dr. W.H. Bates heeft in 1919 in New York een door hem ontwikkelde methode gepubliceerd en tot op heden wordt deze wereldwijd toegepast. Bij ruim 75% van de mensen die de Batesmethode toepassen, wordt het gezichtvermogen veel beter en een deel van hen zal zonder bril scherp kunnen zien. Beter zien zonder bril, gebaseerd op de Batesmethode, geeft u op een eenvoudige, beknopte en praktische wijze instructies om uw gezichtsvermogen te verbeteren. Er is geen specialistische kennis of ingewikkelde apparatuur voor nodig; alles wat u nodig heeft, is dit boek. U vindt in het boek enkele goede testkaarten om uw ogen te testen en een aantal oefeningen waarmee u uw ogen veilig en op natuurlijke wijze kunt ‘heropvoeden’. Als u dagelijks een halfuurtje uittrekt voor de oefeningen en een paar eenvoudige technieken leert inpassen in uw dagelijks leven, dan heeft u grote kans dat u voor een deel of zelfs volledig succes zult boeken. De Batesmethode helpt bij alle veelvoorkomende afwijkingen van het gezichtsvermogen: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en ouderdomsverziendheid. Duizenden mensen die de methode hebben toegepast, onder wie de auteur, zijn van hun bril verlost. U kunt daar ook bij horen. Onthoud dat de techniek geen kwaad kan voor uw ogen; hij is volkomen veilig. Jonathan Barnes heeft biologische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Sussex en besloot dit boek te schrijven omdat hij vond dat eerdere methoden moeilijk te volgen of lastig in te passen waren in het dagelijks leven. Waar wacht u nog op? Want, nogmaals, u heeft niets te verliezen, behalve uw bril!

Wil je het boek lezen?Beter zien zonder bril in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Barnes. Lezen Beter zien zonder bril Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN