Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk

Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk - Henny Krom | Tiliboo-afrobeat.com

...ennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk is een boek van Henny Krom uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv ... Basiskennis Calculatie met resultaat Theorieboek 2e druk ... ... . ISBN 9789463170307 In de economische vakken moeten veelvuldig berekeningen worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het berekenen van interest (rente) en afschrijvingen. Basiskennis calculatie met resultaat 2e druk is een boek van Henny Krom uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789463170314 Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode Basiskennis Calculatie met resultaat. Deze studiemethode behandelt stap voor stap de basis van het calculeren. Basiskennis Calculatie 2e druk (2016) ... Basiskennis Calculatie (BKC) - Convoy Uitgevers ... . Deze studiemethode behandelt stap voor stap de basis van het calculeren. Basiskennis Calculatie 2e druk (2016) Uitwerkingen hoofdstuk 1 - versie 2016 (2de druk) Uitwerkingen hoofdstuk 2 - versie 2016 (2de druk) Uitwerk...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Krom
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk.pdf

OMSCHRIJVING

Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk is een boek van Henny Krom uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789463170307 In de economische vakken moeten veelvuldig berekeningen worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het berekenen van interest (rente) en afschrijvingen. Andere calculaties die vaak voorkomen, zijn het berekenen van de kostprijs, de bruto- en/of nettowinstopslag en de verkoopprijs (zowel inclusief als exclusief omzetbelasting). Al deze calculaties komen in dit studieboek uitgebreid aan de orde. Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het examen Basiskennis Calculatie als uitgangspunt genomen. Maar dit boek is ook uitstekend te gebruiken bij alle andere opleidingen waarin de basisbeginselen van het calculeren centraal staan. Samen met het bijbehorende opgavenboek bereidt dit theorieboek de student optimaal voor op het af te leggen examen. Het opgavenboek bevat per hoofdstuk een groot aantal vraagstukken, die goed aansluiten bij de opzet van de examens. De uitwerkingen van alle opgaven zijn te downloaden in de bijbehorende digitale leeromgeving. Deze leeromgeving bevat daarnaast ook formuletrainers, extra opgaven en proefexamens; een unieke voorbereiding op het examen!

Wil je het boek lezen?Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Krom. Lezen Basiskennis calculatie met resultaat theorieboek 2e druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN